Med marmor, du er nødt til at forblive ædru.

Symbol af antikke og luksus marmor gjort sit comeback i indretning. Men på trods af sin vejrbestandighed og dets ubestridelige styrke, den virkelige marmor ikke er inden for rækkevidde af ethvert budget. Vi ser formere i 2013 akademiske år, marmor efterligning og til alle rum i huset. Stadig brug for at vide, og gifte sig behændigt finde de rigtige farver for at skabe den stil, der passer dig.

Den hvide marmor til en elegant indretning

En ting er sikkert: med hvid marmor, du er på toppen af ​​elegance! Med en hvid marmor skimmeldannelse med sort, på et fortov eller en gammel pejs, du er nødt til at forblive ædru. Naturlige toner derfor foretrukket, med inspiration fra sten farver: rosa kvarts, granit grå, mørk grå basalt; materialer, der blander det meget godt på pladen. I dit hjem, en nuance af grå og hvide / sorte tofarvede objekter garanterer en fuld prestige stil, kan du energize med et par enkle mønstre, ligesom striber.

ATLASCONCORDE vidunder væg design
© Atlas Concorde

Bliv på tendensen med beige marmor

Hvis marmor returnerer Deco, men vi er fortsat forsigtige for at undgå den gammeldags! Den lyserøde marmor efterlader derfor plads til den beige marmor, lettere at matche en moderne indretning. Således, i badeværelse, køkken og endda ophold, brolægning eller vægbeklædning, marmor tager gyldne nuancer eller kobber eller brun. Træet bliver så uundgåelig, med klare træer til en Zen eller mørkere atmosfære for at markere kontrasten. Drejning omkring brune nuancer af taupe chokolade gennem sepia ledsaget af cremet hvide og sorte tangenter, vil du bo i tendensen mens fremhæve din marmor.

ATLASCONCORDE stil
© Atlas Concorde

Den sort marmor: i modsætning

Bordplade i køkkenet, pejs i stuen, håndvask i badeværelset eller fliser, sort marmor er et must i dekoration. Men det er bydende nødvendigt at lade det trække vejret! Afslut, derefter, deco totalisatorspil, vil blive foretrukket en mere velordnet og luftig stil. For at bringe de hvide - og alle dens variationer - er uden tvivl det mest oplagte valg. Men husk farverne mere intensiv og lige velegnet som rust, bronze, rød eller engelsk Bismarck.

pejs
© Punkt P

De farverige kugler for mere fancy

Stentøj marmor look, syntetisk marmor eller reelle kendetegnet marmor, marmor kommer også i farver. Butternut blå til grøn skov, disse farver, men stadig naturlig, allerede på vej dit hjem. Det er derfor, de farver, der skal knyttes til marmor vil være diskret, især for store overflader (gulv, vægge). De pastelfarver er dine bedste allierede: søger mod lind, tabletten blå eller lyserød, afhængigt af marmor farver omkring hvilke du bygge dit hjem.

Se vores video: Fokus på marmor

Alle videoer "set-top"

ATLASCONCORDE stil beige
© Atlas Concorde