Brugen af ​​Patamould kræver ingen særlige værktøjer: alt er gjort i hånden

Alle ved Cleopatra klæbestoffer af den søde lugt, parfumeret med mandel, bliver i et par år det olfaktoriske symbol på en hel generation af skolebørn. I to årtier har det franske mærke diversificeret i hobbyen i alle former: Cleopatra mærkevarer tilbyder nu muligheden for at gør det selv-entusiaster til at udtrykke sig gennem talrige medier! Harpiksen lak, gennem gouache og blæk, Cleopatra udforsker verden af ​​håndlavede med talent. Den franske forhandler lancerer en silikone støbning pasta kaldet Patamould: en genial og nem at bruge produkt, der giver mulighed for sine egne støbeforme i mindre end 10 minutter. Jeg ønskede at vide, hvad der var bag det sjovt navn ved at teste min tur at gøre min første beholder DIY. Forklaringer billeder.

En hurtig og nem brug

Patamould silicone formen 7
© Cleopatra

Jeg var lidt forundret når modtager pakken, der indeholder Patamould. Jeg var ikke sikker på, hvad der venter, så jeg var fascineret af disse to krukker - en hvid, en blå - leveret uden tilbehør. Men når instruktionerne læste, jeg indså hurtigt, at bruge Patamould kræver ingen særlige værktøjer: alt er gjort i hånden, efter inspiration af brugeren.

Så jeg valgte oprindeligt et stykke legetøj til at duplikere. Ideen med at støbe denne lille figur syntes sjovt for en første down, men mulighederne er uendelige! Jeg tænker på den part eller bryllup bordpynt, for hvilken en form er afgørende for at gengive den samme indstilling dusinvis af gange. Produktet er også velegnet til elskere af hjemmelavede (stearinlys, sæbe, gips objekter, harpiks eller koldt porcelæn ...), der ønsker at gøre deres egne kreationer, støbt i deres favorit formular.

Når alt er blandet ...

Patamould silikoneformen 6
© Cleopatra

Patamould silikoneformen 5
© Cleopatra

Patamould silicone formen 4
© Cleopatra

Når de to potter "Pata" og "støbeform" ud af posen, han blot blande indholdet (helt eller delvis) 50/50 til dannelse af en homogen dej kugle af lyseblå. Jeg derefter presset fast objekt at duplikere i dejen, før den fjernes forsigtigt for at undgå at beskadige støbte form. Endelig vil jeg lad tørre i flere minutter i den fri luft (brand fortalere mellem 5 og 20 minutter af tørring). Vi skal naturligvis tænke sin opstrøms projekt, fordi når det realiserede mug og tør pulp, er sidstnævnte ikke genbruges til en anden støbning.

silikoneformen Patamould 3
© Cleopatra

Patamould silicone formen 2
© Cleopatra

Patamould silikoneformen 1
© Cleopatra

Min mug er endelig klar, og jeg må indrømme, at patamould gengiver alle detaljer af legetøjet. Produktet er stærk, og lover store resultater i fremtiden!

Gengive et form ifølge hans ønsker

Om 80grs af Patamould er nødvendige for at fremstille støbeforme op til 3 eller 4 cm i diameter: det er, hvad åbner felt af muligheder til alle elskere af hjemmelavede kreationer! Formen kan derefter fyldes med alle typer dej (Wepam, Fimo, Sculpey, Cernit ...), men også med epoxyharpikser eller gips. Pas dog, fordi produktet ikke er beregnet til at modtage mad!

Det kan bruges omkring 50 gange så aggressivitet materialer, og skal rengøres med sæbevand mellem anvendelser.

Patamould Cleopatra fra 9,99 € 80g

Mere information http://www.placedesloisirs.com/catalogue/produit/3035bllcc22-80pate-a-mouler-en-silicone-patamould-cleopatre---silicone---80-gr