En DIY overraskende resultat!

Hvis mig du kæmper for at smide en bog princip, men du ikke har ubegrænset lagerplads, kan jeg være et godt kompromis for dig med denne tutorial! Ok, vil bøgerne ikke være meget brugbar, men de vil finde en dejlig andet liv i dit hjem, lover jeg.

udstyret

- gamle bøger

- en spraymaling

- hammer

- negle

DIY genbrug gamle bøger gør natbord 1
© Deco.fr

budget : 20 euro

varighed : 30 minutter

trin

1. Til at begynde, skal du oprette en stak med bøgerne i henhold til den ønskede gengivelse. Jeg råder dig til at starte med en eller to store bøger i bunden, som vil garantere stabilitet. Så søm bøgerne sammen ved hjælp af en hammer til at starte med den første bog. De kan se, det er meget nemt!

DIY genbrug gamle bøger gør natbord 2
© Deco.fr

2. Fortsæt med at hæve stakken af ​​bøger ved sømning dem. Når det kommer til tykke bøger som i mit tilfælde med Quid, også søm siderne sammen inde. På denne måde, vil alt være mere stabil og solid.

DIY genbrug gamle bøger gør natbord 3
© Deco.fr

3. Fortsæt indtil den ønskede gengivelse. I den sidste bog, jeg råde dig til ikke at nagle dækslet for ikke at have nogen åbenbare skruer, vil resultatet være sjovere.

DIY genbrug gamle bøger gør natbord 4
© Deco.fr

4. Når alle meget solid, op til maleri! Den mest effektive er at bruge en spray kan, vil dette give dig mulighed for at få en lavet homogen og adgang til alle de små kroge. Hold bomben omkring 15 centimeter bøger og begynde uddelingen.

En lille råd, glemme spraymaling solgt en formue i byggemarkeder med fokus på bomberne almindeligvis anvendes af graffitikunstnere. De koster meget mindre og har en meget lavere sats, som i høj grad letter styringen af ​​spray!

DIY genbrug gamle bøger gør sengebord 5
© Deco.fr

Endelig

Og nu, det er ikke så simpelt er det! Efter at have testet flere farver, jeg råde dig til at blive på hvide eller pastel farver. Jeg bruger sengebord, men i virkeligheden effekten er også meget rart i en stue eller kontor, ser du! Jeg glemte om maleriet, sørg for at gøre det i et godt ventileret område og bruge en maske.

Denne sengebord hun vil ikke se godt ud i dit værelse?

DIY genbrug gamle bøger gør natbord 6
© Deco.fr

Denne tutorial kunne du lide? Send os billeder af din store seng via vores Facebook-side, og finde andre ideer på vores Pinterest!