brugeren&# 039; s opgave at lave en ruched

Du ønsker en smule lune i din garderobe? Leder du efter en løsning til at give volumen til en beklædningsgenstand, og samtidig bevare sin elegance? Den ruched finish er for dig! Jeanne Kolifrat, træner og skaberen i Piquécoud du bestiller hemmeligheden til at gøre en ruched.

Se videoen

(Function () {var beholder = document.getElementById ("playerDiv_208770"); hvis (beholder === null) {= document.body beholder; Container.innerHTML} = ''; container.firstChild.setAttribute ("stil","");}) ();

Sy ruched

For at gøre en ruched, du har brug for en stribe af klæde til en længde på tre gange, som du målt på tøjet, og en symaskine. Riv strimlen af ​​stof: den iturevne aspekt er vigtig for endelig gengivelse af ruched. Placer den ene ende af din strimmel af stof i maskinen, og placer foden i midten af ​​dette formål. Fold stoffet over sig selv, som en bølge, og derefter sy den bølge. Gentag langs hele stribe af stof til en ruched.

Nogle tips pro

Hvis du ikke kan sy midt i striben af ​​stof, kan du hjælpe ved først at tegne en midterlinje, dette hjælper vartegn. Brug en stof, der holder, men som gør det muligt sømmen nemt. Polyester, for eksempel, er egnet til opnåelse af en ruched. Den ruched er lige velegnet til et kort for håndleddene.

Fastgør ruched

Når din ruched, vedhæfte den på et passende sted. For det, pin det og sy flere punkter på stedet, hvor du pinned. Ender altid ved at føre nålen gennem løkken flere gange for knudepunktet.

Rådgivningen af ​​Jeanne Kolifrat hjælpe dig uden tvivl til at skabe en smuk ruched.

Find Couture video: lave en ruched på Minutefacile.com.

Produkt pr minutters let.