Opret denne smukke underhanded i filt for at beskytte dit skrivebord!

Giv nogle bolde af uld og nåle til Aline, hun vil gøre dig underværker! Denne strikning lidenskabelig deling alle hendes kreationer på hendes blog, Aline land mesh. Du er en fan af mode, strikning, hækling, DIY eller smykker? Du altid finde i denne blog artikel for dig! Du kan forestille dig, hvad vi kan lide er indretningen. Bingo! En sand tusindkunstner, Aline endog deling tutorials til dit hjem. Så vi faldt for denne nice tutorial, der lærer dig, hvordan man laver en farverig og geometrisk blotter Filt!

varighed : 1 time

koste : Ca. 9 €

udstyret

Du har brug for:

- 4 kuponer Filt 30 x 30 cm

- 2 kuponer Filt 30 x 30 cm (for baggrund)

- et kompas

- en regel

- blyant

- et kartonark

- saks

- kridt (til sporing på filten)

- sytråd og en nål

- en symaskine (valgfrit)

DIY Filt let lumsk
© Aline land mesh

trin

1. Start med at lave en skabelon til at hjælpe dig med at oprette dine sekskanter Filt. På et ark karton, danner en cirkel på 10 cm i diameter ved hjælp af dit kompas. Så henlede Deres sekskant efter nedenstående diagram.

chef følte let tutorial
© Aline land mesh

2. Skær din skabelon og se de 4 kupon følte ved at trække dens omrids med kridt. Form så mange sekskanter som nødvendigt. Til denne tutorial, Aline indså 21. Derefter skæres dine sekskanter, hvilket giver en saks til hver side for at undgå de faggrænser.

gøre lumsk følte temmelig
© Aline land mesh

3. Saml de resterende 2 kuponer filt og sy dem sammen for at få en stor Filt ark. Du har nu i bunden af ​​dit skrivebord pad. Til dette trin, kan du bruge en symaskine, hvis du har, eller sy i hånden!

4. Nu skal du bestemme formen på din blotter. Placer dine sekskanter på din baggrund og skabe den form, du ønsker. Ved hjælp af kridt, se konturerne af form over indhold. Fjern alle sekskanter og klippe din baggrund ved hjælp af disse konturer.

hvordan man kan beskytte sit diy kontor
© Aline land mesh

5. Endelig erstatte alle dine sekskanter. Filten er selv-tæt fastgørelse, så de klæber til bunden uden problemer. Fordelen er, at du kan ændre og mønster som du vil!

skabe så let hånd
© Aline land mesh

Endelig

Du har nu en dejlig geometrisk trækpapir, bang på trend! Desuden er det justeret i henhold til dine ønsker. Og hvis du endelig er overbevist af det mønster, du har oprettet og ønsker det ikke bevæger sig, kan du rette dine sekskanter på bunden med en lille lim.

Filt gøre diy geometriske
© Aline land mesh

Filt let tutorial i hånd
© Aline land mesh

Tak til blog Aline Aline land maske til at skabe det! Denne tutorial kunne du lide? Send os billeder af din lumsk hjemmelavet på vores Facebook-side, og finde andre ideer på vores Pinterest!