Jeg er en maler med speciale i frådseri!

I løbet af kreative fritid, kan du finde det i stedet for læreren eller eleven. Alt, der betyder noget for Catherine Martini, det er hendes fornøjelse at oprette dine egne dekorative elementer. Catherine har længe malet "delikatesser tabeller" og fokuserer nu på den blanding af couture og nyttiggørelse elementer. Oplev lidt mere hans univers med dette interview.

Hvem er du, Catherine?

Jeg er en maler med speciale i frådseri!

Hvad er din favorit teknikker?

Dybest set, jeg maler delikatesser tabeller (makroner, jordbær religiøs ...) Jeg så inspirerer mig til at tilbyde afledte produkter, herunder syning kits til at gøre cupcakes stof. Så for tre år siden, jeg begyndte at sy og da jeg nyder blandingen med genbrug håndværk. Jeg ønskede at prøve masser af ting og lidt efter lidt begyndte jeg at lave poser. Jeg har en genbrug ånd, så jeg kan godt lide forandring og frem for alt skal det være praktisk!

Det, der adskiller mig er den glæde, jeg nødt til at træne mig selv hele tiden at tage klasser fuld af kreativ fritid. Jeg vil også gerne opdage nye kunstnere ved at invitere dem på min stativ eller tale med dem på min blog. Jeg vil også gerne gå med kreative kollektioner. Dette er, hvad jeg har gjort med sådan en kreativ der skabte papir til scrapbooking fra mine malerier.

Hvor kan vi finde dig?

På min hjemmeside www.martini.free.fr, eller på min blog lille butik af delikatesser. Du kan også møde på et par shows som "Chokoladen lounge", "Creations og knowhow" og "nål fest." Jeg får også at mit atelier i Draveil, efter aftale.

Og hvor kan vi finde dine kreationer?

På min hjemmeside, hvad angår min deco malerier, frådseri og afrikanske og mine produkter. Og på min blog for alt mine kreationer dagligt for kreativ fritid. Sammenfattende, på min hjemmeside til salg udseende på min blog for udseendet skabelse!

Find oprettelsen af ​​Catherine jeans forvandlet til kontor tilbehør!