erklæringer&# 039; kærlighed humør på dagen, punktum&# 039; humor ... sige det med blomster!

Læg mærke til brudgomme understreget af forberedelserne til deres bryllup: Natalie kommer til din redning! Praktiske tips, udsmykning ideer og skønhed, men også noter af stemninger og vidnesbyrd, er det i sin blog, bruden i Anger, vil du finde svar på alle de spørgsmål, du stiller. Og selv hvis du ikke har planer om at gifte sig, Bride Vred er en guldgrube. Du vil finde, for eksempel DIY som dette, som lærer dig, hvordan du opretter blomster bogstaver. Vælg din besked: dine initialer til dit bryllup candy bar, en lille ord for mors dag, eller dit humør til at dekorere din stue. Du fundet? Så gå!

udstyret

Du har brug for:

- pap bogstaver (vælger dem til at danne ord efter eget valg)

- en kutter

- en gylden spraymaling

- en dåse lak alle medier

- Oasis skum

- en kniv

- en cellofan roll

- smukke blomster (Nathalie bruges: vaflet, grøn Santini, sims nelliker, blå tidsler og craspédias)

varighed : 1 time (ikke inklusive tørretid af maling og lak)

koste Omkring 30 €

0 tutorial materialer blomstrende breve
© Angry Bride

trin

1. Skær toppen af ​​dine bogstaver ved hjælp kutteren.

1 skåret ud pap cutter
© Angry Bride

2. Dish det bogstaverne i guld maling sikrer hele deres ydre overflade godt. Lad tørre, og derefter bruge bomben lak til lak indvendigt og udvendigt. Til dette trin, så tøv ikke med at komme udenfor og husk at beskytte gulvet med en presenning eller gamle aviser. Lad tørre igen.

2 brev malet pap bombe dore
© Angry Bride

3. Skær blomstret skum med en kniv for fuldt komplet hvert bogstav.

3 skum blomst arrangement blomstrende breve
© Angry Bride

4. Når alle dine udskårne stykker, drys eller dyppe dem i vand og derefter pak det ind i cellofan for ikke at fugte dine pap breve. Derefter placerer alle dine stykker af skum inde bogstaverne. Den fugtige skum vil holde dine blomster i mere end to dage.

4 tutorial blomsterarter arrangement i pap bogstaver
© Angry Bride

5. Prik blomsterne ind i skummet til at dække alle dine breve. Sørg for at dine blomster er alle i samme højde og tøv ikke med at skære stilken hvis det er nødvendigt.

5 plante blomst brev kort tutorial
© Angry Bride

5 bogstaver, deco
© Angry Bride

Endelig

Dine blomstrende breve er nu færdig! Til denne tutorial, Nathalie valgte blomster i forskellige farver og sorter, men du vælge dem, der passer til dit ønske og dit hjem!

6 DIY blomst deco breve
© Angry Bride

6 DIY brev deco pap
© Angry Bride

Tak til blog Nathalie Bride Vred for hans skabelse! Denne tutorial kunne du lide? Send os billeder af dine blomstrende bogstaver på vores Facebook-side, og finde andre ideer på vores Pinterest!