Før du begynder at realisere din knaphullet, skal du måle størrelsen på din knap. For at gøre dette, skal du placere knappen på din strikning og tælle antallet af celler, den dækker. Tillad to mesh mindst knaphul stemme beklædningsgenstand, fordi det kan strække sig over tid. Følg derefter nedenstående trin for at udføre en vandret knaphul.

1. Strik dine masker til hvor skal knaphullet. Lav en kasseret, og skub spidsen af ​​højre nål frem og tilbage i den næste sting i venstre nål. skub derefter sting på højre pind.

Strikning: Lær at lave en vandret knaphul 1
© Deco.fr

2. Før tråden over bolden på bagsiden af ​​bogen forbi den nye maske på højre pind, og skub derefter den næste søm fra venstre nål på den rigtige nål. Fortsæt derefter det andet sting i højre p over den første sting i samme nål.

Strikning: Lær at lave en vandret knaphul 2
© Deco.fr

3. På samme måde som ovenfor, lave en ny støbt, skubbes sting i venstre hånd på højre nål, og derefter gentage det andet trin. Fortsæt på denne måde langs hele åbningen og drej bogen at afslutte din knaphul sting beløb til engelsk.

Strikning: Lær at lave en vandret knaphul 3
© Deco.fr

4. Ved slutningen af ​​dit knaphul, strik yderligere mesh og vend arb på stedet. Slip den næste maske på højre pind, og derefter færdig med din knaphullet gennem ekstra mesh tidligere fremført den søm, du bare smutte i højre nål.

Strikning: Lær at lave en vandret knaphul 4
© Deco.fr