brugeren&# 039; s opgave at vælge et kludetæppe mønster

Vil du gøre en dyne, men du ikke rigtig har nogen klar idé om modellen? Du ønsker at gøre en dejlig gave til en fødsel eller et housewarming fest? Carole Maxwell, leder af en dyne butik, opdage forskellige quilt mønstre.

Se videoen

(Function () {var beholder = document.getElementById ("playerDiv_204516"); hvis (beholder === null) {= document.body beholder; Container.innerHTML} = ''; container.firstChild.setAttribute ("stil","");}) ();

Hvordan man vælger et kludetæppe mønster?

Før du foretager en dyne, skal du først stille et par spørgsmål for at fuldføre din forberedelse. Hvem er det kludetæppe? Modellen og den stil vil være forskellige afhængigt af placeringen af ​​patchwork, som kan bruges i væg udsmykning eller på en sofa i en stue. Hvad er min niveau af erfaring? Den kludetæppe model, du vælger, skal være opnåelige med din viden om patchwork. Vælg en simpel model, hvis du er nybegynder, mere kompliceret, hvis du allerede har forberedt et kludetæppe.

Forskellige patchwork mønstre

For at gøre et barns dyne, kan du blot samle flere pletter af stof. Vælg stof med barnlige grunde, hvalpe for eksempel. For farve, har du valget af pastel farver eller mere tonet farver. Hvis du er mere erfaren, kan du lave et tæppe med væv gamle kopier, skiftevis arbejdede og arbejdede nogle blokke blokke. Du kan også producere et panel til opbevaring af materiale, indsætte lommer og tasker.

Ved at følge de tips Carole Maxwell, vil du indse sikkert en dejlig kludetæppe tilpasset dit niveau.

Find Couture video: Vælg et kludetæppe mønster på Minutefacile.com.

Produkt pr minutters let.