Jeg plejede at sige, at jeg har små hænder fulde af fingre!

Den mangesidede designer, Véronique Pulby os ind i verden af ​​"Sassy La Galette"

Hvem er du, Veronica (aka "Sassy La Galette"?)

Jeg plejede at sige, at jeg har små hænder fulde af fingre. Jeg kan godt lide den alsidighed inden for forskellige kreative områder. Jeg trækker min inspiration fra gamle og moderne ting, jeg kan lide at blande stilarter! Vigtigt, og jeg skulle have startet med dette, jeg får mere og mere i en øko-design. Jeg arbejder med en organisation, der genvinder overskud industrielle Lyon (silke, læder ...), hvorved der spares dump. Det er lige så meget en anti-forbrugerbevægelsen tilgang, der af en initiativ genbrug.

Hvor får du dit kaldenavn "Sassy La Galette"?

Det er min mor ringede til mig, og da jeg var noget vrøvl. Da det kom tid til at vælge min helt, det var helt klart!

Hvad er din favorit teknikker?

De er mange: omdirigering af objekter, skaber lamper, møbelpolstring, kreativ syning (patchwork, stencil maleri, vævning originale materialer ...). Jeg kan lide tilbage til de gamle materialer og retro. Og frem for alt, jeg elsker iscenesættelsen!

Hvor kan jeg møde dig?

På markederne for lokal og regional skabelse (bemærk: Sassy La Galette Lyon), og også til mit hjem, hvor jeg får tid. Du kan kontakte mig fra min Facebook-side.

Hvor kan vi finde dine kreationer?

På min butik A Little Market Chipie La Galette. Mine kreationer er også tilgængelig indtil slutningen af ​​2012 Den rejsende Værksted, en lille butik beliggende i Saint-Remy de Provence.

Lær mere!

Find alle trin-for-trin Chipie Galette video

Oplev de kreationer af Chipie La Galette om hans butik A Little Marked

Oplev hjemmeside Sassy La Galette