En DIY at gøre med børnene!

Hvis der er en god stykke legetøj, der er meget værdsat af børn og voksne, det er miniature biler! Uanset om luksus bil reproduktioner eller brandbiler, har vi alle spillet med disse små biler, skabe alle former for scenarier og kredsløb. I dag vil vi lave en mini træ garage til lille bil!

Materialet:

- auto miniaturer;

- Et paprør;

- En lille boks;

- En cutter;

- Spraymaling (valgfrit).

DIY Garage producerer miniature biler 1
© deco.fr

budget : 20 euro

varighed : 30 minutter

trin

1. Start ved at måle dybden af ​​kassen og skære røret til størrelse. Quick tip, gøre et mærke på hele side af røret for at sikre, at skære lige.

DIY making legetøjsbiler Garage 2
© deco.fr

2. Afhængigt af den ønskede gengivelse, maling rørstykker med spraymaling. For at gøre dette, sætte dig selv udenfor eller i et godt ventileret rum og holde dåsen med tyve centimeter stykker. Også, som jeg altid råde, vælge maling dåser anvendes af graffitikunstnere! Billigere og lettere at håndtere, det er et stort ja til dit håndværk.

DIY gør miniature biler Garage 3
© deco.fr

Endelig

Og nu, vil det blot tilføje et lille skilt på toppen og voila, du kan se din garage på en hylde! Jeg havde tænkt at gøre denne tutorial med malede vinkasser til en vintage effekt, op til dig.

DIY gør miniature biler Garage 4
© deco.fr

Denne tutorial kunne du lide? Send os billeder af dine smukke garager for små biler gennem vores Facebook-side, og finde andre ideer på vores Pinterest!