Genbrug dine sko kasser og kartoner&# 039; emballage smukke dekorative elementer!

Kartonen er disciplin kreative bricoleuses ... og en meget god måde at gøre genvinding attraktive og nyttige!

Den cartonnage, hvad er det?

Det er ofte defineret, for restriktivt, da kunsten design alle former for kasser med som grundmateriale, pap. Faktisk kunsten pap, det er mere end det, det er en teknik, der vil give dig mulighed for at skabe en utrolig mængde af objekter: den lille notesbog til brystet, gennem næsten alt hvad du vil: dekorative elementer til børneværelset lysestagen, smykkeskrin, kasse ansigtsservietter, håndtasker, magasin reoler, kontor komplekse, lavt bord, sengelamper eller stue ... . Og, med enkle pap plader mere eller mindre stiv i henhold til dit projekt, kan du købe uden at sprænge banken eller endda gendanne meget nemt. Hvis du tror, ​​du prøver kunsten af ​​pap, så det er tid til at genbruge skotøjsæsker og papemballage!

Pappet med hvilket materiale?

Det er en teknik, der har fordelen ved at bruge en simpel materiale, der er tilgængelig for alle. For derefter arbejde i dette felt, vil du naturligvis layout værktøjer, skæring, falsning og limning: kriterium, viskelæder, lineal, firkantet, kompas, kniv, saks (til pap og stof), opskæring måtter martyr eller pap for at opnå skabelonerne og oprette de forskellige dele, vinyl lim, tape af kraftpapir, børster og ruller til limning, folde klinge, trådtrækning maskine eller at opretholde binding til samling fase, papirvarer sand, maling, lak, papir eller udsmykning stoffer som Skivertex (imiteret læder papir) for eksempel del hud. På dette stadium, kan du også prøve nogle andre hobby teknikker såsom serviet eller Decopatch.

For at starte æsken ...

Niveau læring, pap, er i sig selv ikke en meget vanskelig disciplin, men det kræver tålmodighed og sans for detaljer. skal udføres Alle trin med omhu, hvis posten er skuffende. Du kan kun lære nogle grundlæggende teknikker (er) gennem utallige bøger og blade om emnet, men effektivt fremme, det bedste er endnu ikke tilbyde (eller at byde på!) Carton kurser. Du vil finde mange steder, det er trendy!