IKEA præsenterer sin Papir Shop

Ikea har den svenske gigant ikke færdig med at tale til ham! Med sin nye butik Papir, papirvarer fans og IKEA narkoman, ikke vil forblive upåvirket. Notebooks, maskering bånd, indpakningspapir, blyanter og andet tilbehør, vi afdækket er alt det tager at realisere originale værker. Og til jul, IKEAs pakker kommer i handy!

Paper Shop ankommer i Frankrig!

Paper Shop eksisteret i udlandet, men vi den franske har nu det privilegium at opdage hjemmet. Der er poser og gaveæsker, små notesbøger, papir lampeskærme af, dekorationer og bånd af enhver art (eller genvundne eller anvendes til energigenvinding og chlorfri). Med priser fra 50 cent til 7 euro, fandt vi det sted at købe nogle hobby tilbehør til lave priser!

Paper Shop i handy for hans jule pakker

Og til jul helligdage tilgang, ingen grund til at tilbyde eller modtage gaver indpakket med konventionelt papir trykt med Santa. For næsten ingenting, bliver det meget let med Ikea, at blive overrasket, før du selv åbne sin gave. Der passer til alle, fra den mindste til den største, der er almindeligt eller trykt emballage delikat, noget at skille sig ud under træet.