En arbejdsplads tankevækkende!

Alle gør det selv-entusiaster drømmer om en workshop med dem. Bortset fra, i virkeligheden, er det oftest findes fifle i et hjørne eller sy på sofabordet ... Men det er ikke fordi der er begrænset plads, vi kan ikke have en reel rum dedikeret til skabelsen! Wall lommer til værktøj, krukker suspenderet for forsyninger, møbler pladsbesparelse ... Oplev praktiske tips og let at udføre for dig at arrangere en mini-workshop plads!

Ranger værktøjer

Det er ikke altid let at korrekt gemme dine værktøjer, så du bedre have en effektiv og funktionel opbevaring for at forhindre dem liggende rundt i huset. For at gemme og gemme gulvplads og hylder, ene løsning er at have på sin væg en pegboard, hvor du installerer dit arbejdsudstyr med kroge. Fordelen er, at man kan formere efter behag og skabe et lager mur så stor som du ønsker, afhængigt af deres behov og deres arbejdsområde. Ellers kan du også vælge at købe madlavning stænger som Ikea FINTORP eller køkken magnetiske spor, som du vil have på din fritid alle dine leverancer. På den måde ender du i et kys alt, hvad du behøver for at skabe! Og desuden, resultatet er temmelig!

T2

stænger

værktøj Wall

Ranger forsyninger

Opbevaringen af ​​forsyninger er ofte en virkelig hovedpine og kan hurtigt blive overvældet. For at undgå det rod vil ikke installere i dette rum, er det vigtigt at ordentligt organisere og gemme alt udstyr. Giv nyt liv til dine krukker væk i temmelig opbevaring til alle dine charms, bånd og tilbehør. Det er simpelt, bare bore låg og skrue dem under en hylde. Når du skal bruge dine knapper, nåle eller andre hobby-værktøjer, vil det gøre mere for at skrue låget. For søn og uld, bruge tøjklemmer til nemt at oprette spoler og forhindre enhver sammenfiltring. Endelig papirer, bånd, tape, noget, der er på en rulle, stængerne vil være dine bedste venner. Meget praktisk at slappe af og skæres uden at det bliver kaos!

T5

hylder maleri

Stænger papir

krukker hylde

Opret en reel studie derhjemme

Vi alle drømmer om en stor rummelig og lys værksted for at give frie tøjler til vores kreationer! Bortset fra, at i virkeligheden, alt hvad du har, er en lille kvist område fast mellem sofaen og mirakuløst bevaret bordet. Hvad hvis vi forsøgte at bruge den til at skabe et lille værksted værdig af de største? En overfladisk arbejdsplan specialbygget med en planke og to beslag, en rullende opbevaring under den interimistiske kontor og stænger på væggen til opbevaring, og det er det job!

T3

Wall DIY kontor

opbevaring værksted

Et andet tip, skal du bruge et skab ved at installere et kontor med et bord brugerdefinerede hylder og kasser til opbevaring. Hans mest? Når lukket din brik tilbage til sin primære funktion. Så sluttede basaren i hele rummet! På samme måde, kan vi tilpasse et skab i et skab kontor ved at tilføje døre eller et gardin, der skjuler al hardware.

T1

Skab workshop 1

Bygget værksted 2

Den skal moodboard

Du ønsker at huske alle dine inspirationer til din næste kreationer? Er opdigte dig over dit skrivebord din egen moonboard. Smukke billeder, dekoration ideer, stoffer, materialer, farver ... noget, der vil give dig mulighed for at hente inspiration. For at indramme eller til ben, velordnet eller forstyrret, det vigtige er, at det ser ud som dig!

T6

humør bord 1

humør bord 2