En simpel firkantet plade til at starte s&# 039; praktisere denne teknik

Teknikken med origami er kunsten at folde papir til at føde alle mulige pæne ting ( "ORU" midler "sving", "KAMI" midler "papir" på japansk). Det kan simpelthen være dyr, som børn kan have det sjovt, men også ornamenter og mode ligesom kasser, blomster, kranse og endda smykker! ...

Origami, hvad for?

Det er en ganske imponerende teknologi, fordi med enkelt ark papir (lim eller saks!), Og en sammenfoldelig sekvens af mere eller mindre kompleks, udført med præcision, du vil give liv til et væld af pyntegenstande. I indretning, origami er meget moderne, og du vil se, at du vil sætte pris på at gøre guirlander og mobil med alle mulige former (sommerfugle, fisk, hjerter, fugle, blomster ...) og med mønstrede papirer, der giver en opdatering virkelig smuk.

Hvad jeg har brug for at starte

Først skal du (undtagen din grundmateriale, hvad dit papir) af et diagram til at følge. Dette er de foldningsmønstre trin for trin, du vil finde på internettet eller i origami bøger. Så du overhovedet munirez en knogle mappe for at lette folde flere lag af papir, men frem for alt, skal du bruge følgende kvaliteter: tålmodighed, grundig og omhyggelig. Origami er faktisk en krævende kunst, der kræver koncentration, præcision og nøjagtighed i læse- og ydeevne diagrammer.

Et par retningslinjer for at komme i gang

Gå på en mission for at gøre simple diagrammer, origami del teknikker, der modvirker hurtigt, hvis vi ikke begynder med ... begyndelsen! Før du hopper hovedkulds ind i folderne, lære at læse symbolerne diagrammer, der hjælper dig med at forstå, hvor godt de enkelte trin udføres. I form af hardware, gå til fint papir, der vil støtte foldning af mange tykkelser (særlige origami papir, gavepapir, kraftpapir eller Washi).

Og hvis du er virkelig travlt med at starte og få gode resultater, så i stedet for at tegne diagrammer eller billeder, drej til demonstrationer af bøjninger på video! De gør dit liv lettere.

Realiseringen af ​​et sukker origami

Vores hobby til videoer