Hav det sjovt at give et mindre pap artikuleret robot!

DIY, indretning, mode, bloggen Axelle, Prinsesse hacks, er en guldgrube af inspiration, som også kan opdage på hendes Etsy butik, eller i bogen af ​​DIY hun lige udgivet, Creations for et perfekt bryllup. I dag er det konstateret for en sjov og enkel tutorial, en lille robot artikuleret pap.

udstyret

Du har brug for:

- pap

- saks

- en lineal

- en blyant

- limpistol (eller den konventionelle flydende lim)

- en broderinål

- et højdepunkt på træ spyd

- et sugerør pap

- filt

trin

1. Skær en strimmel af pap 5x25 cm og en anden af ​​3x12 cm. Så trækker parallelle linjer på højden af ​​dit 25 cm bånd, efterlader 5 cm mellem hver linje. Gør det samme på den lille bånd med en afstand på 3 cm.

Tutorial børn: Robotten pap af Prinsesse Hacks - 1

2. På båndet af den bredere pap, skar den sidste kasse (boks 5). Du har derfor fire bokse på dette bånd. Ved hjælp af et spyd (og et broderi nål, hvis du ikke formår at bryde), lave et hul i kassen 2 til omkring 1 cm fra kanten og gentag checken 4 . Din hul skal være stort nok til, at den top kan gled.

Tutorial børn: Pap robot Prinsesse til hacks - 2

3. Fold nu de 4 sektioner af dit band for en åben kube. Hjælpe dig blyantsstregerne gjort tidligere. Lim siderne sammen. Derefter tage boksen du klippe tidligere, og bruge den til at lukke boksen ved limning. Du får en åben terning vil være lederen af ​​din robot.

Tutorial børn: Pap robot Prinsesse til hacks - 3

4. Gå derefter din højdepunkt gennem terningen ved hjælp af de to huller lavet i trin 2, og trim enderne.

Tutorial børn: Pap robot Prinsesse til hacks - 4

5. Nu tager et sugerør til at være den "rygsøjlen" din robot. Placer den i din terning "hoved" og klip overskydende. Din kolonne nu omkring 5 cm.

Tutorial børn: Pap robot Prinsesse til hacks - 5

6. Drill-de tre huller vist på billedet: det første hul skal være ca. 1 cm fra toppen af ​​sugerøret, den anden til 5 cm fra bunden, og de sidste 2,5 cm.

Tutorial børn: Pap robot Prinsesse til hacks - 6

7. Tag den anden strimmel af pap og position er grundlaget for din halm "kolonne". Bor rubrik 1 og 2 af 3 huller på deres center. De skal være på linje med dem på halmen. Opret derefter en ny kube ved at folde og stikning dit band. Du får kroppen af ​​din robot.

Tutorial børn: Pap robot Prinsesse til hacks - 7

8.Reprenez robottens hoved og gennem halmen "kolonne" gennem dit højdepunkt.

Tutorial børn: Pap robot Prinsesse til hacks - 8

9. Cut 2 3,5 cm halmstykker til dannelse armene og derefter 2 stykker 2,5 cm ben. Bore huller fra begge sider af strå på deres øvre dele.

Tutorial børn: Pap robot Prinsesse til hacks - 9

10. Tråd armen efter et højdepunkt, som du vil passere gennem det øverste hul på din terning "krop". Advance toppen inde i hullet af din halm "kolonne" derefter krydse den anden ende af din terning, inden du sætter den anden arm. Du kan nu skære det overskydende spyd. (Det er simpelt billede!)

Tutorial børn: Pap robot Prinsesse til hacks - 10

11. Det er nu årsskiftet sugerør "ben" der skal placeres på ydersiden af ​​robotten, men inde terning, som på pladen nedenfor.

Tutorial børn: Pap robot Prinsesse til hacks - 10a Tutorial børn: Pap robot Prinsesse til hacks - 11

12. Klip et stykke pap ind i en base og indsætte det i robottens ben.

Tutorial børn: Pap robot Prinsesse til hacks - 12W650

Endelig

Og nu er det fortsat for dig at tilpasse din robot ved at tegne ham et ansigt!

Tutorial børn: Pap robot Prinsesse til hacks - 13

Axelle tak for hans skabelse! Denne tutorial kunne du lide? Send os billeder af din tipi på vores Facebook-side, og finde andre ideer på vores Pinterest!