Han giftede sig enhver form og ethvert terræn.


Ciments calcium- har udviklet en ny mørtel dedikeret til dekoration og indvendige og udvendige design, Effix Design. Klar til brug, det har mange anvendelsesmuligheder inden for produktion af genstande og møbler.

Hvad kreativ mørtel Effix Design?

I de senere år har beton tjent sine akkreditiver til at blive en trendy dekoration materiale. Han værdsatte designere, men også enkeltpersoner på udkig efter en urban ånd og / eller industrielle for deres indre. Cementer calcia surfer på denne bølge og har udviklet en kreativ bindemiddel solgt siden juni 2008. Denne ultra high performance mørtel (MUHP i fagsproget af cement) ny generation er på den ene side meget holdbare takket være glasfibre, som indeholder. På den anden side, er det meget let at arbejde: det bøjer, form, glat eller tager aftryk af enhver støtte, selv de mest sarte. Effix Design sælges i poser med 25 kg. Blot tilføje præcis måling af vand (2,75 l pr 25 kg) og bland alle mixeren for at opnå 12 liter af en mørtel klar til at bøje alle dine kreative ønsker.

De tekniske fordele ved det kreative mørtel Effix Design

At være meget flydende, selvnivellerende og plastisk, det matcher enhver form og ethvert terræn. Hvis det hældes i en form af træ, det tager fingeraftryk af barken. Hvis vi placerer et ark i bunden af ​​en form, det tager fingeraftryk af alle ribberne. Men man kan også få en meget glat, næsten som Corian, ved at hælde det i en silikone mug. Effix Design er meget fint, ingen luftbobler og lidt porøse, hvilket ikke forhindrer at undgå rengøring med aggressive produkter.

Farverne i Effix Design

Den kommer i to neutrale farver: elfenben og sky. Men han pigmenteret fra enhver uorganisk pigment.

Anvendelser af Creative Design mørtel Effix

Vi kan fremstille møbler til indendørs eller udendørs, genstande såsom vaser, plantageejere, bordplader, badekar, håndvaske, bænke mv Men i modsætning til en konventionel beton, er det ikke egnet til strukturelle elementer, såsom vægge, f.eks.

Venligst Effix Design designere

Mange designere, der testes Effix Design og vedtaget det. Designet kollektive Blackmamouth udtænkt en "aksel-til-bord", en støtte, der passer rundt om en træstamme og fungerer som en bænk eller konsol. Patrick Le Ray bruges til at gøre møbler og dekorative elementer, som et konkret skorsten klassisk udseende, og konverteret sin bror billedhugger. Jean-Eudes Massiou, møbelsnedker kunstner, har designet sofaborde til hjemmet og haven og meget designer lamper med forskellige kombinationer af nødhjælp, slibning og polering. Ana Laura Basurto Saenz har skabt en stor chaiselong til to personer hængekøje sind. Coloco designet gigantiske plantageejere til den nye parisiske kulturelle websted, 104 mm

Hvor kan man købe den kreative mørtel Effix Design?

For nu er det kun markedsføres i "Modern Method" i Saint-Soupplets, i Seine-et-Marne (77), et selskab med speciale i innovative løsninger til beton (særlige beton, matricer, forme, efterbehandling værktøjer, uddannelse ...). Moderne Metode bog i hele Frankrig.

For mere information:

www.ciments-calcia.fr

www.moderne-methode.com

Billede: 1/6 |
Start slideshow

 
 

 • Gadeinventar Arbratable i Effix Design by Blackmamouth
 • Hall of BNP Palace Hannover Effix Design
 • Pejs Effix Design af Patrick Le Lay
 • Planters Effix Design på 104 af Thierry Mamberti
 • køkkenbordet Effix Design af Thierry Rabardy
 • Effix sofabord design af Jean-Eudes Massiou
 • Gadeinventar Arbratable i Effix Design by Blackmamouth

  Blackmamouth

 • Hall of BNP Palace Hannover Effix Design

  Ciments calcium-

 • Pejs Effix Design af Patrick Le Lay

  Patrick Le Lay

 • Planters Effix Design på 104 af Thierry Mamberti

  Ciments calcium-

 • køkkenbordet Effix Design af Thierry Rabardy

  Thierry Rabardy

 • Effix sofabord design af Jean-Eudes Massiou

  Jean-Eudes Massiou

Forrige
næste

 
 
 

Gadeinventar Arbratable i Effix Design by Blackmamouth

Hall of BNP Palace Hannover Effix Design

Pejs Effix Design af Patrick Le Lay

Planters Effix Design på 104

Gryder fra den kollektive Coloco

© Henri Rabardy

køkkenbordet Effix Design af Thierry Rabardy

Effix sofabord design af Jean-Eudes Massiou