brugeren&# 039; s opgave at vælge stof til patchork

Vidste du, at der er en metode til at vælge de stoffer til at lave en dyne? Carole Maxwell, der ejer en butik dyne og patchwork lærer, du sine tricks for at opnå en harmonisk kludetæppe.

Se videoen:

(Function () {var beholder = document.getElementById ("playerDiv_204518"); hvis (beholder === null) {= document.body beholder; Container.innerHTML} = ''; container.firstChild.setAttribute ("stil","");}) ();

Valget af farver

Color er et centralt kriterium for at gøre en smuk quilt. Der er tre typer af farver: pastelfarver, i stedet anvendes til spædbørn eller børn; de lyse farver, populære med unge voksne; uddøde toner, der anvendes for gamle eksemplarer af bøger og anbefales til en bog til en person i alderen 40 år eller derover.

Stoffet af værdier

Ud over farve, værdien af ​​et stof er vigtig. Denne værdi anvendes til at bestemme, om et væv er lys eller mørk. Afhængigt af dine behov, kan du bruge den samme farve væv opdelt i forskellige værdier, eller vælge farver og forskellige værdier.

Grafikken og stil af stof

Et kludetæppe stof til sidst vælger i henhold til dens trykte og fortolkning. Du kan oprette en moderne patchwork stof udskrives ved hjælp af en stor farvestrålende mønstre eller en mere traditionel kludetæppe vælge et stof med gamle motiver. Afhængigt af dine behov, kan du oprette en japansk stil patchwork, figurativ eller naiv, afhængigt af stil stof, du vælger.

Følg de råd af Carole Maxwell, men sørg for at også vælge stoffet baseret på din favorit hjerte!

Find Couture Video: vælge stoffer til quiltning på Minutefacile.com.

Produkt pr minutters let.