Fall for disse små farverige gyngestole

De kreationer glasfiber Charles og Ray Eames er blevet afgørende for vores moderne interiør. Hvis der i dag, Vitra underskrevet udgaver er designet i plast, har de ikke tabt dog deres charme. I denne uge har den redaktionelle' sæt blikket på lænestole, slags gyngestol på forsiden skallen.

Præsenteret for første gang af Charles og Ray Eames i konkurrencen, "Low Cost Furniture Design" arrangeret af Museum of Modern Art i New York, Plastic Lænestol hurtigt mødt med succes. Disse små meget komfortable gyngestole, kogt med organiske linjer, offentliggøres for første gang i 1950 glasfiber, holdbare, robuste og holdbare, på tværs af år uden en rynke. På denne stol model RAR er forbundet fire fødder wire seler fastgjort på to stål slæbesko hvid træ.

I dag er det Vitra mærke, der republishes polypropylen model og en attraktiv farvepalet. Kun bekymring, sin pris! Fordi at nyde en dejlig re hjem, vil du betale lidt mere end 500 euro. Mindst at blive fristet af modellerne, kopi Vitra tilbydes af mange andre mærker til nedsatte priser. Beviset er i vores RAR lænestol udgravet i Cultfurniture til 87 euro. Tilbage er kun dig til at nyde!

valg gyngestol RAR Eames

Stolen Vitra Eames RAR White på J-Bonet til 505 € / Den hvide gyngestol RAR Cultfurniture brudt på 87 €