En dobbelt praktisk funktion af sofa og seng

Uanset om man ønsker at tilbyde en ekstra seng til vores gæster på kontoret rum, eller om du bor i et studie, hvor kvadratcentimeter tælles, sofaen bliver en reel løsning. Eneste problem, kan dens pris hurtigt nå højder ... Mens en elev ikke er rullende i penge eller enkelt køber, der ikke ønsker at gøre en formue i en høj seng, ideen er at finde en overkommelig model . Det redaktionelle 'du leverer derfor sine resultater inden for 600 euro.

Lav købe en sofa er fordelagtig, fordi det giver mulighed for at lave to indkøb i én. Med sin dobbelte funktion sovesofa og du kan også opnå reelle besparelser på køb af sengen! Ved en første udvikling i et studie for eksempel køb af en sofa er en rigtig god idé, både økonomisk og for pladsbesparende udseende. I løbet af dagen vil du være i stand til at nyde et lille opholdsområde, og efter mørkets frembrud, får du brug for et par manipulationer for at gøre det til seng I dette rum, anbefaler vi BZ modeller eller bænke, let at folde sig ud dagligt.

I et kontor, du ønsker at konvertere til et gæsteværelse, når du modtager den verden, kan du også vælge en sofa. For at dette kan ikke overbelaste værelser, foretrækker en lille model to-sæders vil være i harmoni med resten af ​​indretningen af ​​rummet.

Endelig, hvis du ønsker at trække en sofa i stuen, foreslår vi, du vælger et hjørne model. Dette vil blande perfekt ind i baggrunden uden at give et øjeblik hans anden seng funktion

udvælgelse konvertible sofaer

1. TRENDY sovesofa, 299,90 € i Maisons du Monde / 2. BRAVO sovesofa, € 259,99 i AIM / 3. MATHIS sofa, € 599 i Delamaison / 4. VERA hjørnesofa 499 € på Fly / 5. konvertible meridian med LUGNVIK, € 349 i Ikea / 6. Rock sofa to pladser, 379 € i 3 Suisses / 7. Dally sofa 2 pladser € 265,63 hos Conforama