En klassisk indretning

Drevet af begær af traditioner, stol malet af Vincent van Gogh i 1888 er stadig gældende. Ved at kombinere autentiske stil et strejf af modernitet, det er en moderne klassiker, der blot forskønne med alderen.

Hans skarpe penselstrøg, det var i 1888, at Van Gogh malede "The Chair", en klassisk træ model med halm sæde, der derefter investerer de fleste hjem. Hvis billedet, som kunstneren, indregnes ikke på det tidspunkt, men denne grundmodel og almindelig er allerede bestemt til at blive en fast bestanddel af møblerne.

En tidløs ikon

Siden midten af ​​det 20. århundrede til i dag, stilarter og innovative materialer, der eksploderer ved indretning og design markedet var ikke nok til at gøre ham skygge. Ja, kærester traditionel atmosfære, varm familie ikke fortryde: dette ikon rystet deres barndom og minder dem atmosfæren i hus bedsteforældre.

Som for designere, stolen halvvejs mellem autenticitet og enkelhed rummer en loppe eller loppe stil, en tendens til at udnytte. Mens bevare sin klassiske udseende, de moderniseret at give det nyt liv. Dens naturlige træstruktur i eg eller bøg er tonet farver.

ved levested, findes under navnet "donkraft" klædt i rød, hvid eller sort. ved La Redoute, der blev satset på hvidhed erstatte bøgetræ med birk. Sædet leveres også: efter ris strå eller rug, flet og rattan give det en decideret moderne touch.