Swap sin gamle sofa mod den nye

Gode ​​nyheder! Fra den 28. maj til 17. juni kan du bytte din gamle møbler og din indretning gammeldags i den store roman loppe Alinéa. Lampen bruges i posten, kan træt af at leve sofa skal byttes mod ny. The Drive!

Et alternativ handel

"Det kommer med den gamle og starte forfra med nye," er et begreb, der holder vores opmærksomhed. Mens den ene i to fransk er nu væsentligt involveret i de nye former for forbrug, som leje og bytte, de store navne komme i harmoni med denne underliggende tendens. Under denne store operation, § inviterer dig til at bringe møbler, belysning, tekstiler, retter af alle mærker, i bytte for værdikuponer. Nem og økonomisk at slippe af med gamle møbler og købe nye!

Sådan deltager?

Den 26. maj, kan Troqueurs forlade deres gamle artikler i de 26 områder "Stk The Cave". Det er også muligt at pre-registrere sit kabinet på www.caverne-alinea.fr at spare tid ved indgivelsen og optimere salget af sit produkt, så synlig på webstedet. Efter at være blevet aflejret, er dine artikler anslået argus til møbler og inventar og vægt til dekoration.

Et møbel mod et køb

Når solgt din lampe eller praktisk, paragraf giver dig et gavekort til den værdi, der bruges i butikken, der gav dig. Som for usolgte, vil de blive givet til de lokale foreninger eller leveres til vogtere.

Depositum: 26 maj til at 13 juni 2014

Salg: 28. maj til 17 juni 2014

Mere information: http://www.alinea.fr