Det er vigtigt at behandle hende hjem i tilfælde&# 039; infestation

95% af de chips er ikke på dit kæledyr, men i dit hjem! Man forstår hurtigt vigtigheden af ​​at behandle hans hus for et angreb: ellers det er garanteret tilbagefald!

Lopper: behandle dens indre langs dens dyr

Hvis lille, kan chips synes sårbar: pschitt et skud og det er slut! Bortset fra, at bag denne lille parasit skjuler en formidabel invaderende fjende. Stand til at producere 50 æg om dagen i 3 uger, kan en enkelt chip være kilden til en hel koloni!

Målbart med det blotte øje, chips er særligt til stede fra marts til november. Men pas på: en larve kan stå hele vinteren, skjult i hundens brødkurv. Kun kommer foråret det vil blive omdannet.

Du vil forstå: Siden afspilningshastigheden for chips og modstanden af ​​larver, behandle dyret er ikke nok. En stærkere husstand er påkrævet for at håndtere dem. Men for at undgå rekontaminering, behandle din indretning sammen med dine dyr!

Trin 1: angreb tekstiler!

Saml alle de kaster, puder, tæpper og køjer til dit kæledyr. Vaskemaskine, ideelt ved 60 ° C for at dræbe larverne. Efter at have passeret maskine, skal du bruge en loppe spray til lokal handling.

Din kat eller hund kommer (selv meget lejlighedsvis) på din seng? Du må ikke tage nogen chancer og vaske dine lagner og dyne.

Trin 2 suges og renses

baggrund Vakuum pakket i dit hjem. Voksne lopper og æg er godt tegnet. Tøv ikke med at gå om bord flere gange på samme sted.

Det er tilrådeligt at brænde indholdet af din støvsuger. Men for folk, der har hverken have eller skorsten, kan opgaven være svært (og risikabelt!). Du kan sætte et par dråber æterisk olie af lavendel i posen eller direkte ind i tanken før støvsugning. straks tømme støvsugeren efter brug.

Rengør dine gulve med meget varmt vand og lidt æterisk olie af lavendel. Hvis du har en damprenser, er det endnu bedre!

Hvis du har trægulve, ved, at lopper kan gemme sig i rillerne. I dette tilfælde, efter at have suget og rengøres, spray en anti loppe spray på gulvet. Der er også kemiske distributører til at dræbe lopper. Men de er generelt giftige og kræver mange forholdsregler.

parket
© Eugénie BASTIN

Trin 3: spørgsmålet om tæppe

Komfortabel for mænd, vil tæppet blive for for æg og loppe larver, især hvis de har langt hår. Start med at sutte strengt tæpper, strygning flere gange.

Dæk dit tæppe med et lag af salt, tøv ikke med at være meget generøs. Lad det sidde natten over og derefter vakuum. Saltet vil tørre og dræbe æg og den næste kuld af chips. Brug den samme metode til et tæppe.

tæppe salt behandling
© Eugénie BASTIN

Du har nu de vigtigste nøgler til at slippe af med lopper. Vi ønsker dig held og lykke! Et sidste tip til vejen: at reducere risikoen for re-forurening, så glem ikke at behandle din bil!