Vores udvalg af planter til en have fuld af&# 039; originalitet

Pelargonier, topiaries, hortensiaer og Agapanthus irritere dig? Hvis du ikke ønsker din have til at ligne din nabo, hvorfor ikke vokse sjældne sorter, der tilpasser sig perfekt til din klima uden at give dig denne ubehagelige følelse af deja-vu? Demonstration med disse nemme at dyrke 10 sorter identificeret for dig til Garden Dage Chantilly.

Den Aquilegia caerulea 'Virginia', en let at dyrke planten

Denne lille amerikansk Columbine er så smuk, som det er let at vokse! Hyper rustik, den er resistent over for tørke og mangel på vanding lækkerier i en almindelig jord og kærlighed som solen end skyggen. Ingen grund til at have en grøn tommelfinger for at se det blomstre i maj og juni og imponere dine venner havearbejde fans.

Aquilegia caerulea Virginia
© I vandmærke

En Columbine Virginia i smukke blå blomster

Primula vialii, en original Primrose

Hvor mærkeligt det end kan lyde, denne sjove strittende lilla blomst med en rød hat, er et ... primula. Hun elsker de rige og vådområder og blomstrer i juni og juli til glæde for samlere og nysgerrige.

Primula vialii
© I vandmærke

En mærkelig strittende bicolour primula ...

Den helychrysum Ruby Cluster '

Denne mærkelige sten blomst elsker solen og fattige eller sandjord. Hvis holdes tørre og kolde, det fortjener opmærksomhed gartnere til hans sublime grå løv, som du ønsker at røre ved og mærkelige blomster, der ville give os næsten ønsker at gøre tørre buketter ... Hvad overraske dine naboer!

Helycrysum
© I vandmærke

Smukke buketter af tørrede blomster på vej ud af en grå hav ...

Kalmia latifolia Den 'lille Linda'

Hjemmehørende i Nordamerika, denne ekstremt hårdfør plante trives i hedelandskab, kølige jord og bjerg haver. Dens smukke stedsegrønne, en smuk blank grøn, dekorere haven hele året. I foråret, små lyserøde blomster af geometriske Kalmia latifolia 'Lille Linda' bringe en reel strejf af originalitet til massen, der kan overstige en meter i højden. Vi elsker!

Kalmia
© I vandmærke

Blomster roser som slik ...

Heather Ireland 'Rosea'

Ideel bunddække, denne lyng Irland vi ville næsten med det samme glemme den charme af lyng haver. Let at vokse i sur og sandet jord, vil denne sort med mørkegrønt løv og lyserøde blomster fuchsia fange opmærksomheden af ​​elskere af planter ud over det sædvanlige.

Bruyere irlande rose
© I vandmærke

En original plante, perfekt bunddække

De viol-frøstjerne 'Splendide'

Blæs på hjerte for dette meget flot sort til de udskårne blade og lilla blomster, der danner en rigtig blomstret sky. Lys og luft, dens kvaster bringe en charme usædvanligt haven hele sommeren. Overdådig en have bue.

pragtfulde Thalictrum
© I vandmærke

En sky af blomster af sjælden poesi

De tillandsias, en twist på verandaen eller inde

Du behøver ikke have en have? At bringe et strejf af originalitet til våbenhuset eller dit interiør, det Tillandsia er perfekt. Denne epifytiske plante plot både sin jord uden dyrkningsmetode af farverige blomster, der ser intet som hvad vi normalt ser. Let at vokse, vil det blive fremhævet i en suspension og vil overraske lang tid, hvis du tænker på sprayen regelmæssigt.

Tillandsia
© I vandmærke

Let at vokse, vil Tillandsia blive fremhævet i en suspension

Den Callistemon x laevis

Kommer fra Australien, denne mærkelige busk plot både dens aflange blade, at ved dens lange formede blomster lyse rødt spike. Ingen tvivl om disse australske støveklude vil gøre din have den mest originale kvarter hele sommeren og indtil frosten. Og hvis du har lyst, kan du endda gøre buketter, der vil tage en lang vase! Ideel strandpromenaden og tempereret klima.

Callistemon
© I vandmærke

Crimson flaske børster, skyller flasker eller blomsterhave?

Den Eryngium 'Neptuns Gold'

Hvor smukt disse tidsler gyldne løv! Ultra-miniature, de elsker de fattige, tør jord og solrige eksponeringer. I sommeren, deres hjerte bliver mørkeblå og rødbrun nuancer kontrast til deres dækblade. Det er fortsat kun at samle dem til at lave smukke buketter til tørre!

Eryngium
© I vandmærke

gyldne tidsler for en mousserende have!

Campanula 'Pink Octopus'

Bellflower eller sprællende blæksprutte? Både kaptajn! Pink og rørformede blomster af denne klokkeblomst af ubestridelige originalitet vil gøre din altan en sand botanisk nysgerrighed. Og ja, Campanula 'Pink Octopus' vokser godt i potter og plantageejere, kan du endda dyrke det på en simpel vindueskarm ... Vi forsøger?

Campanula blæksprutte
© I vandmærke

Aerial blomster til en fuld lethed balkon