Selv med&# 039; skygge, urter s&# 039; flor

Aromatiske planter har utrolig gavn for parfume haven og vores køkken. For fuldt ud at nyde det, er det muligt at skabe en have og dyrke vores foretrukne planter. For dette, må vi overveje solskin. Hvilke urter sat i en plantageejer til lidt sol? For at finde ud af, vi gik Truffaut hvor Peter tog sig tid til at besvare vores spørgsmål.

Er det muligt at skabe en have af aromater til lidt sol?

Ja, det er muligt. Mens størstedelen af ​​aromatiske planter foretrækker sol, dem, der vokser i skyggen eller i halvskygge kasser er den mest almindelige og mest især værdsat.

Netop hvad urter til at vælge for en lille sol eksponering?

Hvis du ønsker at skabe en have af aromater til lidt sol eksponering, du bør vælge kørvel, estragon, mynte, skovsyre, persille, krøllede persille og bergamot.

persille
© Truffaut

Når vokser disse planter?

Alle krydderurter dyrkes i foråret og vil bruge om sommeren og om du vælger frø eller planter.

Er det muligt at sætte flere aromatiske planter på samme haven?

Ja, det er muligt. Aromatiske planter alle kræver samme interview, så du kan tilpasse dine plantageejere. Dog skal du vælge planter, der tilpasser sig enhver eksponering af plantageejer. Man kan faktisk ikke plante oregano siden af ​​mynte.

mynte
© Truffaut

Hvordan til at plante disse aromatiske?

Vælg dine planter og plantageejere. Foretrækker huller plantageejere, der vil give bedre dræning. Stadig at optimere dræning og fremme en sund udvikling af planter, placere kugler af ler i hvert plantageejer. Sæt nogle pottemuld, placere dine planter, fylde med jord og vand grundigt.

aromatiske planter
© Botanic

Hvor ofte skal du vande urter?

Der er ingen regler. Som for aromatiske planter placeret i solen, er de vandes, når jorden er tør. Du skal dog ikke drukne dine planter, kan det være fatalt! Aromatiske planter er planter, som vi skal vedligeholde. Også, regelmæssigt kontrollere der ingen fluer eller parasitter. Fjern også ukrudt, der skader en hensigtsmæssig udvikling af planter.

vegetabilsk bakke
© Botanic

Er det muligt at skabe aromatiske blomst kun fra frø?

Det er muligt, men det tager lidt længere tid. Fordelen af ​​planter er, at du ved, hvis du har at gøre med en kvalitet plante. Der er ingen overraskelser.