jorden pool, til charmen af ​​et holdbart og attraktivt pool køle om sommeren!

Ikke noget pænere end en dukkert i det azurblå swimmingpool eller nyde solens stråler, mens du beundrer refleksionerne på vandet. Sådan vælger du i jorden, hvordan du installerer det, og hvad er de formaliteter, der skal forventes, vil denne vejledning besvare alle dine spørgsmål.

De forskellige jorden pools muligheder

Der er 3 typer af InGround puljer:

- Pools "skaller": bestående af en polyester skrog i ét stykke, det er den enkleste at installere og billigste

- Puljer "kit": disse kits selv monterer består af modulære paneler er det kun tilbage at samle til en swimmingpool. De kan være i forskellige materialer, såsom harpiks, træ eller metal.

- Murværket puljer: hvad er de mest traditionelle puljer. Da de er lavet på bestilling, kan du tilpasse alle aspekter til at passe bedst i dit område og dine ønsker. Du kan vælge alle de finish og materialer, samt farve, belysning eller dybde, men det er ofte de dyreste puljer.

InGround pool dækket desjoyaux
© Desjoyaux

Er det obligatorisk at hyre en professionel?

Nej, det er ikke obligatorisk at hyre en professionel til at bygge en i jorden, men disse er vigtige job, der ikke kan improviserede.

For det første skal hullet grave dybere end dybden af ​​selve poolen for at gøre plads for strukturen og faciliteter. Så har du murværk færdigheder til at bygge vægge, som skal være fuldkommen lige, elektricitet til belysning, og murværk for filtrering system, dræning og vandforsyning.

Endelig, så glem ikke at klæde din pool med en kantsten og en stige eller trappe.

InGround pool desjoyaux
© Desjoyaux

administrative procedurer og juridiske forpligtelser

En redegørelse for arbejdet er nødvendig for i jorden puljer med et areal på mindre end 100 m. Hvis din pool har en større overflade, er det en byggetilladelse, som du har brug for at spørge den relevante afdeling af din kommune.

Du bliver nødt til at erklære opførelsen af ​​din pool (kun hvis det kræves en ramme murværk) senest 10 dage efter dens afslutning at opkræve tjeneste ejendomsskat.

I modsætning til, hvad der somme tider sagt, er det forbudt at bygge en inground pulje på et ikke-byggegrunde. Intet forhindrer dig dog til at vælge en over jorden pool.

Alle private puljer er bekymrede med sikkerhedsstandarder i dag. Du bliver nødt til at tænke på at udstyre din pool med en beskyttende barriere, en sutteklud, en form for hård beskyttet veranda eller alarm.

Prisen på en nedgravet swimmingpool

Det er vanskeligt at fastslå prisen på en nedgravet swimmingpool, da det afhænger i høj grad problemer relateret til feltet, den valgte pulje typen, faciliteter valgfri og tid af året.

Men minimumsprisen er omkring € 10.000 for en konventionel pulje, en dybde på 1,50 m.

InGround pool Piscinelle
© Piscinelle