En vellykket belysning balkon

Med sommeren nærmer sig hastigt, vil vi bruge mere tid udendørs om i dag eller tusmørke. For de heldige nok til at have en balkon, vil det være muligt at forlænge aftenen. Det er også nødvendigt, at altanen er indrettet med et passende lyssystem. Faktisk altanen er en fuld plads, der fortjener at blive fremhævet. For at fremhæve potentialet i dette sted, belysning spiller en central rolle. Lys din altan er en god idé, men før du installerer lys, ved, at nogle fejl undgås. Så hvordan belyse altanen?

Fejl nr 1: Vælg en alt for lyse belysning

Altanen er et sted, der kræver installation af inventar. Men vær forsigtig med ikke alle typer af armaturer, fordi alt afhænger af størrelsen af ​​altanen. Du ønsker sikkert din altan er et meget lyst sted. Dette er fuldt ud muligt, men især ikke gøre det til et fodboldstadion. Vælg belysning for lyst til ikke at slappe af. Så i stedet for at gøre din altan en varm og venlig, du ville en passage.

For eksempel, hvis din altan er trangt, almen belysning er muligt, hvis du ønsker at belyse hele balkon. I dette tilfælde har sol lys på hele rummet. Fordelen ved disse lamper er, at de ikke kun er miljøvenligt, men også effektive. Disse armaturer drevet af solenergi udsendes også en blødere lys end halogen herunder. Desuden er de praktisk, hvis stedet ikke har stikkontakter.

udendørs væg
© Lys Onlinekrans
© Lys Online

Fejl No. 2: At vælge at oplyse lille balkon

Altanen er et sted ikke at blive overset. Det er alt sammen en del af huset og indbyder samvær. Ved oplysende lille, vil du undgå, hvilket ville være en skam at vide, at en altan er et sted fuld af potentiale.

Hvis du ikke ønsker at belyse området, så satse på den lyse møbler som afføring eller polyethylen potter. Tilsæt derefter nomade lamper du kan flytte i henhold til dine ønsker. Ved dette valg, vil din altan kun forbliver i skyggerne. Derudover vil du skabe en atmosfære både Zen og lounge.

ekstern terminal
© Geoledlampe
© Out for design

Fejl nr 3: Vælg alt for farvet lys

Indret din altan interesserer dig og pludselig du antænde. Du ønsker det skal være farverige. Give plads til din kreativitet, men forblive ædru. Tilføj sådanne farverige guirlander er en rigtig god idé, men pas på ikke at skabe en effekt "juledekoration".

Det er muligt at bringe en munter præg ved at tilføje farve, men i moderate mængder. Overvej herunder LED lysstofrør, du kan sætte på strategiske steder for at strukturere din altan. Desuden hjælp af en fjernbetjening, kan du, afhængigt af dit humør, vælge farven på belysningen.

lanterne
© Lys Online