Vanding gang om ugen

I dag, foreninger og andre fora taler for sig selv, vi er flere og flere fans af orkidé. Hun er smuk, majestætiske men sårbar ... Véronique Miss, blomsterhandler butik, der bærer hans navn, giver os nogle tricks til at forlænge dette ikke underligt så flygtig, at!

Interview af Emmanuelle Maran

Hvad er de ideelle klimatiske betingelser for orkidé?

Orchid plante, som kræver en mild temperatur, det føles meget godt, når den minimumstemperatur er 15 ° C, men kan også forblive i et drivhus eller veranda, der er, hvis graderne er mellem 15 og 24 ° C . Advarsel, den understøtter ikke udkastet og solindstråling kan være dødelig, er den østlige side vinduet fremstår som den ideelle placering!

Hvilken tjeneste vil du anbefale?

I modsætning til hvad mange tror, ​​den orkidé kræver ingen særlig vedligeholdelse, er det først og fremmest doseringen vand er vigtigt. Vanding din orkidé med en hastighed på en gang om ugen, så man undgår temperaturforskelle mellem vand og udendørs. Hvis du har en alt for hårdt vand, fortyndet det med nogle citron dråber, orkidé er en fan. Undgå også at få vand på bladene, vil det ikke komme sig. Husk at gøde med særlig orkidé gødning hver anden uge.

Tip: blomsterstilke af store orkidé (stængler) ofte har en tendens til at bryde under vægten af ​​deres blomster, så tænk styrke med vejledere. Endelig, efter blomstringen, Sørg for at skære stammen over det andet knudepunkt, hvilket sikrer en levetid på 3 til 7 år!

Ompotning, hvornår, hvorfor og hvordan?

Den orkidé trækker mange mineraler og andre stoffer, der er nødvendige. Disse reserver er nedbrydende at forsvinde helt på forgodtbefindende af successive vandingerne. Det er derfor nødvendigt at genopbygge repot disse bidrag, men også for at give rødderne, ofte for trange i deres pot, bedre udvikling. For at finde ud, ikke noget nemmere end at komme ind i anlægget i bunden af ​​stammen, ryggen og fjerne det fra puljen, hvis rødderne uden jord synes, ompotning er nødvendig. Fjern den brugte blanding, døde rødder, eventuelt forkorte overdrevent lange rødder og genplante planten i en lidt større potte.