En indbydende have for fugle

Vinteren er på vej, og fuglene ikke migrere til varmere lande har brug for os. Ja, i haven, er det muligt at installere krisecentre for at beskytte dem mod kulden, men også at give dem, hvad at fodre dem. Sådan fodrer havens fugle? Hvordan at vælge fødevarer at tilbyde dem? For at finde ud, spurgte vi professionelle til rådgivning kæledyr Maxi Zoo uden for Angers.

bryster
© Oldiefan

Hvornår skal begynde at fodre fuglene i haven?

Det er bydende nødvendigt at vente, indtil vejrforholdene er virkelig dårlig til at begynde at fodre dyrene i haven. Vi anbefaler at vente på den første frost, før det, fuglene kommer til foder. Vi må holde op med fodring, når temperaturerne er blødgjort, så de genoptager deres vaner.

Fugle og frø
© Kapa 65

Hvad betyder det tilbyde dem?

Der skal være flere typer af fødevarer for at tiltrække mange fugle familier. Du er nødt til at tilbyde blandinger af frø som solsikkefrø til fuglene, vandmelon frø til titmice og melon frø til spurve. Der bør også være fedt (smør, andefedt, osv) for at fuldføre.

Opmærksomheden skal altid fokusere på blandinger lavet for fugle. Nogle blandinger af frø, der sælges i supermarkeder er salt, og derfor for mænd og fugle.

fugl
© TinaKirk

Hvordan at opretholde de spise fugle?

I renere, simpelthen. En eller to gange om ugen, så tjek levering af mad og fyld om nødvendigt. Gør plads klar, men ikke bruger husholdningsprodukter, der vil skræmme fuglene væk i stedet for at bevare dem.

Bland ikke elementerne. Placer hver type frø i forskellige beholdere og rum disse beholdere til at tillade mere inaktiv at nyde frit.

Hvor at placere fuglen mad?

Det afhænger af, hvilken type mad. Frøene er placeret i foderautomater eller gå i gang på gulvet. Hvis du vælger bolde eller pinde, placere dem højt i træerne for eksempel. Vær opmærksom på, at efter et par uger, kan du placere mad i nærheden af ​​et vindue. Unge og gamle kan beundre fuglene om vinteren.

fugl hus
© ivabalk

Skal give vand til fuglene?

Nej, det er nytteløst, fuglene kan, hvis de ønsker, at hydrat ved naturlige vandkilder såsom søer, floder eller damme.

Er det nødvendigt at fodre havens fugle?

Både ja og nej. Frankrig er fortsat et tempereret land, hvor fuglene let kan fodre hele året. Hvis du tilbyder mad til fuglene, vil de gøre din have deres levesteder og give en masse liv til din udendørs. Men hvis du ikke gør det, ved, at fuglene finde ressourcer andre steder, selvfølgelig.