Placer 2 i 1

Affald ikke! økologisk og økonomisk løsning par excellence, vandopsamleren genbruger regnvand nemt. Og i dag nye multifunktionsmodeller synes, til at koble regnvandet med vanding. Oversigt over den nye 2-i-1.

Et dekorativt og to vandlås i en

Blæs på hjerte! Hvis du ønsker at opnå vandbesparelser og give pep til udsmykning af din have, her er en model, der skal fylde dig op. Også økonomisk æstetisk, denne regnvand solfanger giver høj kapacitet på 350 liter, og lidt mere, er det kronet af en plantageejer. Således engang hentet frem, regnvand kan bruges til vanding din have. Stilistisk: pop farver og trend er perfekt matchet med en ultra moderne design, ideel til at lysne indretningen af ​​din have. Som en bonus? En strålende finish til perfektion!

Dimensioner: cm L.62xl.50xH.150

Vejledende pris: 349 euro

Mere info her

En rekuperator d'eau déco et 2 en 1 Garantia
© Garantia

Foto kredit: Garantia Truffaut

Et design væg tank og 2 1

For fans af enkel, raffineret stil! Dette er en elegant og karvæggen, der sparer plads. Ud over dens primære funktion regnvand, denne tank giver ultra Deco design med en flettet effekt finish. Meget økonomisk, vil denne model spare i gennemsnit 50% på din vandregning og reducere spild, mens bevare de naturlige ressourcer. En smuk 300-liters lagerkapacitet, tanken alligevel indtager en etage temmelig lille til en gevinst effekt af garanteret plet.

Dimensioner: cm L.80xl.40xH.118

Vejledende pris: 209 euro

Mere info her

Et design væg tank og 2 1 Garantia
© Garantia

Foto kredit: Garantia Truffaut

En vand samler begravet 2 i 1

Seneste tilføjelse: en nedgravet regnvand rekuperator. Hvis der trods de fremskridt af store mærker i design, er du stadig ikke fan af vand samlere, vælge den underjordiske akvarium mulighed. Med denne meget innovativ løsning, tanken forsvinder under jorden: direkte forbundet til tagskægget på dit hus, tanken indsamler regnvand, som derefter omfordeles gennem et smart system af pumper. De fleste? Du kan tilslutte tanken til dit sprinklersystem, og dermed forhindre tab af vand.

2 års garanti

Mere info her

En rekuperator d'eau enterré 2 en 1 Garantia
© Garantia

Foto kredit: Garantia i Jardiland