For en veranda på 20 m² eller mere, du har brug for en byggetilladelse.

Opbygning af en vinterhave til at være en bevidst handling. Administrative procedurer, stil, åbninger, solafskærmning, valg af karriere, Jean-Luc Burlaud, direktør for publikationen "Vellykket veranda" giver os nøglen til at afspejle den rigtige måde.

Skulle tilladelser til at bygge en udestue?

Hvis våbenhuset er 20 m² eller derover, eller hvis overfladen af ​​huset tilføjede, at det fremtidige veranda i alt 170 m² eller derover, skal ansøge om byggetilladelse. Ventetiden er mindst tre måneder. For at opnå maksimal 20m² veranda, og hvis området med huset ikke overstiger 170 kvadratmeter, en opgørelse af arbejde udført for kun borgmester. Det er en måned. Hvis våbenhuset er i en beskyttet eller klassificeret sektor, må vi også søge tilladelse til National Architects Frankrig, der generelt acceptere, at stål indgangsparti eller træ til udestuer beliggende i bjergene. Det er bedst for alle måder at se byen, fordi nogle har særlige krav.

Hvilken stil til hvilket materiale?

Der er tre grundlæggende materialer til at bygge en udestue. Aluminium er velegnet til mere moderne verandaer. Det er også den billigste materiale. Træ, lidt dyrere, muliggør fremstillingen af ​​mere ornamenterede verandaer, en stil mere "britisk". Endelig stål, dyrere materiale, er velegnet til en vinterhave finesse og tradition. De tre materialer er holdt i mere end 20 år. Der er mere vedligeholdelse problem for træ og stål.

Hvordan man vælger en veranda tag?

Man kan vælge en uigennemsigtig tag, lavet af sandwichpaneler og aluminium skumisolering. Det er let, isolerende godt og tilpasningsdygtig. Men det bliver mørkere rummet. Så vi mistede i levende komfort. Man kan foretrække et tag alle glas. I dette tilfælde er det vigtigt at give en solafskærmning ikke at kvæle i sommeren. Det ideelle er en blanding af begge dele. Vi sætter glasset over åbningerne i huset, vindue og døre, for eksempel, gør det muligt at drage fordel af lyset også inde i huset. Desuden er det udgør en uigennemsigtig tag.

Hvordan kan vi styre solen i en veranda?

Af eksterne solfiltre, først: skodder, for eksempel, som giver termiske og akustiske samme mod regn, eller lærred markiser, men er kun egnet til offentlig rektangulære vinduer og er kun effektive mod varme. Man kan også vælge justerbare persienner integreret i termoruder, som har den fordel, at den ikke kræver nogen form for vedligeholdelse. Alternativt rullegardiner udstyret med en reflekterende overflade, som er at foretrække, når en trapezformede vinduer.

Hvem skal jeg ringe til at bygge en udestue?

I en ægte professionel af veranda! Undgå kontakte en håndværker, der er bygget en eller to om året, hvis vi skal undgå problemerne med mangelfuld arbejde: dårlig forsegling, indramning for skrøbelige, uforseglede vinduer mv Det er vigtigt at spørge, om den professionelle har alle de nødvendige forsikringer og garantier. Vi må også spørge ham, hvordan han gjorde verandaer år, og en liste over kunder, herunder en vis kontakt dig for deres mening om kvaliteten af ​​arbejdet.