Mit job er ikke bare at lave en skitse og vælg en sofa

Du har allerede set på arbejde i boliger til salg og My House er det mest originale, Aurélie Hemar er det afgørende dekoratør, der ikke undlade at sætte sit ekspert øje til tjenesten af ​​dine yndlingsprogrammer. Vi spurgte ham et par spørgsmål for at finde ud af lidt mere.

Fortæl os om din baggrund

Jeg lavede en bakke Brugskunst, hvor jeg studerede design, kunsthistorie, arkitektur ... I løbet af mine studier, jeg ønskede at gøre det indvendige design og arkitektur indeni. På det tidspunkt, var det ikke så fremherskende i dag, og det var obligatorisk at ren arkitektur. Det afskrækket mig pludselig orienterede jeg mode. Min lomme brugskunst skole, jeg gjorde en mode skole og fik min uddannelse stylist. I slutningen af ​​gymnasiet, jeg flyttede til London i et år for at få en oplevelse i udlandet, da jeg vendte tilbage til Frankrig blev jeg engageret af en klar-to-wear mærke. Jeg arbejdede som stylist på handel del (Jeg rejste meget i Kina). Efter 3 måneder kunne jeg ikke lide mig overhovedet, jeg indså, at jeg havde begået en fejl. Jeg har holdt 3 år efter jeg forlod mit job at finde mine første begær nemlig indretning. Med de baser, som jeg havde, besluttede jeg at starte min virksomhed i januar 2008 Hemara hjem og alt var lænket hurtigt, at maskinen blev lanceret. En måned efter jeg startede mit firma, jeg startede på Hus til salg.

Det har været 5 år siden jeg arbejdede på problemet og 2 år for mit hus er det mest originale.

Hvad er dit job som designer?

Mit arbejde er at af en indretningsarkitekt dekoratør. Jeg arbejder primært på de overordnede boligområder Omorganisering projekter, jeg er klar over planerne i 2D, 3D-visninger, valg af materialer, farver, overvågning projekt. Jeg arbejder med mit team af iværksættere alle handler vi gør byggemøder ... godt mit job er ikke bare at lave en skitse og vælg en sofa. Hvad jeg mest om mit job er, når du har et fuldt remodel indeni. Jeg kan lide at gå på websteder med tungt arbejde. Jeg synes, at der er et link til mit første job, da en model designer tøj med stof godt jeg tænker tilbage interiør.

Hvad er forskellen med din rolle i Hus til salg?

Hus til salg i min rolle er anderledes, da jeg er af hjem mellemstationer. Jeg redecorating et interiør, den depersonalized, gør det mere neutrale, at han kan behage det største antal. Budgettet er meget stramt, arbejdet er minimal, det er hovedsagelig en makeover og ikke indretning.

Hvilket råd ville du give et nummer til at dekorere sit indre?

Det vigtigste råd jeg kan give er meget respekt og observere de mængder af en bolig. Hvis den indvendige er mørkt, skal du ikke sætte mørke farver på væggene. Med hensyn til brugen af ​​farver for ikke at gøre dårlig smag, vælge neutrale farver, men leger med kontraster, en smuk brun med grå-hvide eksempel, og markerer med farve, men tilbehør. Det er lettere at ændre farven på en væg tilbehør.

Og sidste tip, ikke sætte møbler, der er ude af proportion med størrelsen af ​​rummet.

Hvordan kan vi bringe originalitet til huset?

Originalitet er et meget bredt ord! Jeg tror først og fremmest er det vigtigt at skabe et interiør, der ligner os, ren og alle til at føle hans personlighed.

Og jeg tror, ​​at folk er virkelig i den tankegang, hvor denne dille i udsmykning butikker. Folk ønsker at tilpasse deres møbler, deres vægge .....

Hvordan er dit hjem?

Jeg har ikke mulighed for at ejer så at være en lejer, har jeg ikke investeret i materialer af høj kvalitet.

Jeg elsker gulve i gammelt egetræ, fine materialer, jeg også startede min bureau. For mig vægge og gulve er hvad der er vigtigst, siger jeg altid, at hvis basen er god, kan vi sætte ethvert møbel, og det vil passere.

Mens hjemmebase er neutral på trods af en sort væg, fordi jeg elsker sort på væggene, der giver dybde og en teatralsk aspekt, jeg skabte et univers, der ligner mig på én gang enkle, varme. Endelig vil jeg bragte et strejf af elegance med materialer og materialer.