For en succesfuld Deco New York

Vedtage en Deco New York er super trendy! Men overfor de klichéer, er det meget nemt at falde i den klæbrig eller banalitet. Vores tip til at undgå og sikre en tur fed indretning.

Fejl # 1: falde i den samlede udseende

De tre bogstaver "N.Y.C" at briste i alle retninger, udskrifter af bygninger faldt på væggene, sengelinned og gulvtæppet i skyline klistermærker: nej tak, vi ikke ønsker det! Hvis alle disse valg Deco har det til fælles tone (umuligt ikke at lægge mærke til alle referencer til New York), den samlede klodsede udseende tabt i New York, noget af sin charme.

Løsningen: undgå spillekort "NYC NYC turist kitsch eller" ophører overbelastning indretningen. Ideen er begrænset til accessorizing og om muligt, deco kun 2 eller 3 værelser med henvisning til New York. Referatet vil være mere subtile og meget mere kontrolleret! Således i et rum, atmosfæren i New York er simpelthen skabt af sengelampe og tre bogstaver XXL uoverensstemmende (N, Y og C). I stuen, vil hynder og nogle ledere gøre, mens i indgangen, en knagerække og en dørmåtte minde byen, der aldrig sover, vil være nok til at tage os der ...

Fejl # 2: Bo i deja-vu

Fælden: Anden fejl at undgå, når angreb en New York-stil indretning, er at være tilfreds med en klassisk scene indstilling (medmindre det er børneværelset: i dette tilfælde, er det vanskeligt at bortskaffe gøre ideerne drømmer). Plakater mytiske landskaber, som vi kender udenad, selv når der aldrig har sat sine ben, udskrifter skildrer Frihedsgudinden eller gule taxaer: Bestemt, alle disse elementer skabe den ønskede stil, men de ikke skabe overraskelse og ikke tvinge beundring!

Løsningen: gå på jagt efter originale indretning elementer, der offset eller unikke vil gøre forskellen, og vil stå ved deres ægthed. Opt for eksempel et billede af et kort over metroen i Manhattan snarere end en mytisk fotografering, en portmanteau måde flerstrenget panel, hvorpå der er indskrevet byens mest berømte kvarterer, eller sider af den berømte avis "New York Times" mentor som kunstværker.

Fejl # 3: Indstil ikke specifikke sub-stil

Fælden: blive på tråden "New York" uden at forsøge at uddybe og berige det. Faktisk hvis New York er en fuld stil, transskribere kun udseende "urban jungle", mens byen er boblende inden for kunst, musik, sport, luksus, noget reducering.

Løsningen: vælge en af ​​de mange facetter af denne meget inspirerende by at hjælpe med at guide det endelige design. Hvis du kan lide med New York, er det den kunstneriske bevægelse meget til stede i byen, du sætter i din udsmykning udseende kunstgalleri mellem deco malerier, fotos og underjordisk graffiti. Den allestedsnærværende "lofts" oversætte det takket være tilstedeværelsen af ​​en mur, enten virkelige eller humbug. The New York paradis for fashionistas, til stede i serien Sex & City og senest i Gossip Girl vil være til stede, han, gennem objekter og sat i ædle scene. Som for New York filmfans og musikelskere, bestille ham et sted i dit hjem med et par skud af kultfilm eller vinyl indrammet på væggen ...