Spørgsmål mønster, så tænk på de bedste oliven i Provence

Ah Provence, cikader og gode dufte af lavendel ... Og duften af ​​provencalske køkken med sommer grøntsager! Hvis du vil have god humor inspireret af en provencalsk indretning, så vælg køkkenet. Et stort antal af dekorative elementer vil være tilgængelige for dig at skabe en atmosfære af Provence!

For et køkken i Provence stil:

- Du skal bruge en lyse træmøbler. Stiften vil være helt egnet til provencalske køkken. Du kan også vælge en honning farve, hvis du kan lide hvad tone lidt varmere. Træmøbler malet hvide vil også gøre. Det centrale er, at dine møbler ikke bliver mørkt. Dette møbel vil have en lidt rustikke land look. Så du kan vælge det med afrundede ben eller et par enkle lister.

- For en provencalsk stil, valg af farver til dine vægge og dekorative elementer er enkel, basen er gul. Så enten du foretrækker oliven fra Provence og du går på en gul sortiment / grøn, eller du er flere tilhængere af Provence lavendel og du vil orientere mere mod gul sortiment / blå-lilla. Intet forhindrer naturligvis at spille på to borde, men du vil stadig vælge de fremherskende toner, ellers kan du ende med et væld af farver, der ikke længere afspejler i sidste ende den ønskede stil.

- Spørgsmål motiv, intet slår de oliven, der er tilgængelige i frise på linned eller krydderi krukker. Og hvis du virkelig ønsker at blive transporteret til Provence, glem ikke den lille porcelæn cikade på dit køkken væg.

Bliv inspireret!