Den flamske stil elsker at lege med kontraster og blanding af stilarter

Nogle vil fortælle dig: "Men det er nord!" og du remémorerez den belgiske accent ... Du vil transportere dig i Bruxelles og så vil du se, at i dekoration, Belgien har en fantastisk charme med sin flamske stil.

Den flamske stil elsker at lege med kontraster mellem rå og sofistikerede møbler, blandt døve farver og lysstyrke, med en blanding af stil, der er udstyret med værdifulde og usædvanlige objekter ... Kort sagt, den flamske stil er en kunst dekoration.

For et ophold med en delikat smag af Belgien, skal du bruge:

- af møbler borgerlig stil, med buede ben og polstrede flader attende århundrede stil, vil du sætte i opposition med råvarer og gamle, som gammelt træ, forvitret eller kalkede hvid eller grå. Så får du en blanding af rå møbler, ædel- og sofistikeret.

- Level farver, den farver "døve" Typisk Nord er velkomne. Din palet af nuancer vil løbe fra beige til taupe trendy. Dit hjem vil se hyggeligt, men ikke for mørkt, og du vil dygtigt spille med lyskilder.

- Med hensyn pyntegenstande, vil det igen spille på kontraster. Du vil associere meget borgerlige genstande, guld og sølv, som lysekroner med flere grene eller rammer med forgyldte lister og fint arbejdet med flere rustikke objekter plade for eksempel. Den flamske stil som udsætter smukke dekorative stykker, de er værdifulde eller helt usædvanlig, og det vil tage dig så jage rundt og finde ...

Bliv inspireret!

Billeder til inspiration eller til at drømme ... opdage "Deco Fotos»