Omkring 50 liter&# 039; vand anvendt per session

Du kender hydro-massage brusere, jets massere dig mageligt tilbage og hals, men forbruge en masse (for meget) vand. Alternativet: vand genbrug til bruserne. Med fashionable kurbade og thalassoterapi, de hydro-massage brusere er flere og flere tilhængere. Negativ: de bruger en masse vand, der, som alle ved, er imod reglerne for en bæredygtig udvikling. Dette er grunden til nogle producenter har trådt på den niche af genanvendelse vand brusere, ellers kendt brusere lukket kredsløb, op, når de anvendes i fitnesscentre. Selv om det stadig er en niche på grund af deres høje pris, disse øko-spa brusekabiner sælge mere hvert år.

Hvordan brusere lukket kredsløb? Det vedlagte brusekabine er udstyret med en modtager lidt dybere end sædvanligt, selv er forsynet med en vandtank placeret under en rist. Afhængigt hydromassage, en pumpe cirkulerer vandet fra tanken ind i dyserne gennem et lukket kredsløb. Flowet er 300 liter vand i minuttet, perfekt til en energisk møde i thalassoterapi derhjemme. Ingen pres eller flow problem eller spilde vand. Systemet bruger kun 50 liter per session, mindre end en konventionel bruser (75 liter i gennemsnit).

Selvfølgelig, en vand genbrug bruser også med til at gøre "normale" brusere åbent kredsløb til vask. Vandet bliver så ikke genbruges. Hvis princippet kan drømme, prisen er generelt mindre attraktiv. Det tager ikke mindre end € 5.000 for en hytte med denne økologiske funktion. Den Aurlane selskab, imidlertid skabt den første kabine bruser vand genbrug til en overkommelig pris og sælges i byggemarkeder: mindre end 1000 € for lille version og mindre end 1500 € for høj.