Gardinerne spiller den festlige!

Vi ved allerede, gardinerne er fabelagtig tilbehør, der kan ændres på vilje til at skabe dekorative effekter i løbet af året. Og for årets udgang, gardinerne tonen til jul og nytår. Demonstration.

traditionelle gardiner

Med hensyn til juledekoration, to lejre fra kampen: det traditionelle og det moderne. Hvis du ikke kan forestille sig en julepynt uden røde og uden Santa buttet, er du uden tvivl tilhænger af traditionel jul. I dette tilfælde, du vælger gardiner, der er inspireret af bjerget med varme farver og typiske designs som hjerter, snefnug og fliser. Bemærk, at denne type gardin kan installeres til dine vinduer i vinterperioden. Dette er ideelt, hvis du ikke ønsker for meget ændre din udsmykning til jul, men det passer til sæsonen.

festlige gardiner

Tværtimod, hvis dit hus er omdannet hvert år til jul periode i år, gør dine gardiner gøre showet. Guld eller sølv, din julegave ønsker moderne og festlig med materialer, der lyser. Dine gardiner er godt matchede til juletræet, med en lys farve. Så du vælger gardiner i lyse stof i en guld eller sølv tone. Du er velkommen til at tilføje festlig kys eller oprette dem selv med en krans eller en anden juledekoration. Din samlede udseende inde julen vil ikke undlade at træde i kraft til jul og for ånden i nytår fest!