Den tidløst sort og hvid vil gøre din smarte træ lige ud af et modeshow!

Juletræet er til stede i alle interiør fra begyndelsen af ​​december og endnu tidligere for nogle! Det er ikke altid let at forny hvert år dekorere træet! Det er derfor i år, vil vi lade vores guirlander og vores røde og grønne kugler i kortene for et juletræ i design: sort og hvid. Den tidløst sort og hvid vil gøre din smarte træ lige ud af et modeshow!

Hvorfor købe en kunstig juletræ sort eller hvid?

Først, vil du gøre en pæn gestus mod naturen! Et træ vil blive gemt ved at investere i en kunstig træ.

For det andet vil dit træ kunne genbruges til din næste jul, og det er velkendt, sort eller hvid er forbundet med alle de farver!

For det tredje, ingen grund til at bruge tid picking up nåle!

Sådan at pynte dit juletræ?

For at gøre dit træ mere elegant, anbefaler vi, at du kun at klæde med hvide dekorationer hvis dit træ er sort og med sorte dekorationer hvis dit træ er hvid. Med hensyn til materialer, som i et modeshow, du er nødt til at kombinere flere: fløjl bolde, pailletter og glas ... Fordi det ikke glemme, at dit træ er ude at feste med dig! For strenge, du tilføjer i form af stalakit lyse eksempel for dit træ lyst under projektørlys. Du vil også placere pennen i guirlander til at give en delikat side og blød på dit træ til de "farver" af yin og yang.

Der er mere at tilføje gaver under dit juletræ!