Vores tips til at vælge den rigtige tæppe, der vil stå din kat eller hund!

Har du lyst til et tæppe til at varme atmosfæren af ​​showet? Ja, men hvilken du skal vælge, hvis du har en hund eller kat? Kløerne af katten, små ulykker, til tider beskidte poter, gulvtæppet kan ældes hurtigere!

Vælg den gode tæppe, der varmer vores indretning og modstår vores kæledyr!

Et tæppe er praktisk, når din hund er i stand til at forhandle en plads på sofaen (eller at der ikke er nogen lov). Det perfekte sted at tage en lur, uden at være alt for langt væk fra sin familie. Men når du har et kæledyr, der er mange udvælgelseskriterier at tilføje, ikke at have overraskelser!

Før du hopper i at vælge din fremtidige tæppe, tage hensyn til kriterierne for dit kæledyr. Hvis du har en hund, der har tendens til at ridse tæppet, før du får en ung killing ikke er vant til at bruge kuld, til en kat, der elsker ridse nogen steder ... valget af tæpper er vigtigt for at det varer!

At vælge et tæppe, når du har en kat eller en hund: hvad farve?

Ud over at tildele farven på dit tæppe i dit hjem, vil det foregribe, hvordan dit tæppe kan få beskidte (ja, det er uundgåeligt). En gåtur i regnen, og kom hjem, kan tæppet tage nye farver, ikke nødvendigvis værdsat. Nogle vil fortælle dig: "uanset hvad, skal du vælge en sort tæppe, det er mindre rodet!"

Selv om det er bedst at undgå meget lyse farver: eventuelle pletter der vil være synlige. Men hvis du har en kat eller en hvid hund, der kaste hår vil kræve støvsugning hver dag!

Jeg vil anbefale spættede tæppe: hårene er mindre synlige, og pletter også. En plettet grå uni kan meget vel gøre det trick. Måtterne med små design er også stor.

Vælg tæpper slags
© orientalsk tæppe specialist / Animal væg

Nogle farver og tæppe materialer slides hurtigere end andre

Vælg materialet af hans stack

Når du vælger materiale dit tæppe, huske vaner dine kæledyr og små ulykker, der kan ske. Hvis man ønsker sit tæppe til at vare, skal vi også tænke på rengøringsvenlighed.

Det forhindrer ...

En gylden regel: undgå uldtæpper, der generelt er dyre, fremmer statisk elektricitet og er vanskeligere at rengøre. Man undgår også gulvtæppet "løkke" eller "slangekrøller" Hvis dyret trækker en tråd, kan en række blive forvrænget.

Foretrukket ...

Én gælder for alle løsning: udendørs tæppe. Ofte mere resistente, de vasker nemt. Du er forkælet for valg: Der er sisal, bambus, naturlige fibre og også syntetisk fiber eller nylon.

Med hensyn til vævning tæpper foretrækker Wicks lodne meget tæt. Hvis trådene trækkes på grund af en klo, ingen risiko: vil kun trukket væge blive forvrænget. Vælg ikke alt for lange låse, ville det gøre selv dit kæledyr "grave" til bedre settle.

Men pas på: disse tæpper ikke opfylder alle dyrene. Nogle har lidt påhit, der kræver yderligere forholdsregler ...

Vælg tæppe Matie & amp; # 768; re
© Annie Selke / Archzine

Resistent og let at rengøre tæppe til en udførlige indretning

Alt afhænger af de idiosynkrasier af dit kæledyr!

Du har en kat, der elsker at være kløer? En hund, der ridser eller "hule" før ligger ned?

Glem overhovedet omkostninger tæppe kokos, bambus, sisal, søgræs! Din kat vil sandsynligvis se en stor manicure område, og bryde fibrene hurtigt.

En hund, der kan lide at skrabe før ligger ned også risici beskadige tæppet hurtigt med sine kløer.

Også undgå tæppe eller vævet bomuld ribbede effekter: de kan deformere og forringes, hvis dit kæledyr ridser, "gør sin vej" og altid sover på samme sted.

Tæpperne vævet bomuld tæppe eller meget tætte korte låse vil gøre pænt.

Du har at gøre med en "pro pletter"

Uanset om dit kæledyr er stadig lidt undervisning på renlighed til nogle uheld eller opkast smag han elsker sine knogler eller bytte på gulvtæppet, pletter er din værste fjende!

I dette tilfælde foretrækker en indendørs / udendørs tæppe, for eksempel vævet polypropylen eller bambus knive. Vaskbar direkte til vandet og svamp (eller pensel), de er meget praktisk at rengøre.

Du kan også vælge en bomuld mat passerer maskine, hvis du har en god pletfjerner.

Hvis du frygter urinen ulykke på gulvtæppet, undgå tæpper sisal eller søgræs: lugten vil være vanskeligt at forlade.

Du har en langhåret dyr eller som mister sit hår

Selvfølgelig kan intet erstatte en god støvsugning! Men nogle tæpper, er det lettere at rengøre håret. Med et vævet bomuld tæppe, du kender problemet med mindre "indécollables hår"Knyttet til statisk elektricitet. Tæpper sisal eller søgræs er også en god mulighed, som er bambus lameller.

På tæppe plettet med korte låse, vil håret ikke være meget synlig. Af ulemper, til rengøring, skal du sørge for at have en god støvsuger!

risici Tæppe
© Petcha / Skam dit kæledyr / Hund shaming

Overvej sine dyriske vaner er afgørende for at undgå uheld

Og budgettet?

Bør prioriteres en kvalitet tæppe og betale prisen for det varer, eller vælge en billig tæppe, endda ændre hurtigere?

Pas på, det er ikke fordi du investerer en stor sum, at dit tæppe vil være stærkere! En meget dyre tæpper, uld, for eksempel, vil være mindre modstandsdygtige end syntetiske fibre tæppe eller sisal, til en pris fire gange lavere!

Jeg råde dig til at investere mindre end 150 euro for et tæppe, du allerede finde meget god tæppe under 100 euro.

Og her har du alle de nøglefærdige at vælge dine tæpper. For en mere indbydende plads til dig og dine kæledyr!