Nye indretning trends og tips

Med overgangen til vintertid, vil lyset blive mere og mere vigtigt! Nu er det kunstige lys, der vil dominere dit interiør. Så for at hjælpe dig med at komme igennem dette, vil vi gerne invitere dig til at opdage nye trends og råd Deco i belysning til at belyse din indvendige indretning meget måde!

Belysningen, et teknisk problem

Hvis lyset er ikke en let opgave, fordi teknologierne udvikler sig hele tiden, og det er nogle gange svært at navigere. Men du behøver ikke gå i panik, Deco.fr vender tilbage til LED-teknologi er i stigende grad et sted i vores hjem og gør dig et kort kursus om brug af belysning. Du vil også opdage, hvordan man bruger nye funktioner såsom lyse bånd for at fremhæve dit hjem på en original måde, og du vil lære, hvad fejl for at undgå for god belysning.

Valg af belysning indretning

Og for at hjælpe dig med at vælge en dekorativ belysning, der nemt passer ind i dit hjem, Deco.fr tilbyder et hurtigt overblik over nye tendenser med multisuspensions til stue og spisestue samt et særligt udvalg til børneværelse. Den mere vovede kan dykke ned i lys sjove udvælgelse og dem, der søger praktiske løsninger til badeværelset også finde deres lykke. Endelig vil du opdage en ægte saga Deco opdage lærer Laurie Let og meget dekorative samlinger.