Den sydamerikanske hængekøje økologisk bomuld underskrevet af La Siesta

Hvis vi er lullet af sødme af sommeren, komfortabelt beliggende i en hængekøje ... Lad kommer ferien, solen og sløv glæden ved Sydamerikansk hængekøje i vores have, på en balkon eller i huset. Vi tilbyder alle tilhængere af lediggang, et overblik over den vidunderlige verden af ​​hængekøjer!

Solo eller flere

For den ensomme, vil du finde modeller designet til én person. Vær opmærksom på, at i løbet af hængekøje, den mere komfortable det er, fordi du kan installere det diagonalt. Så vælg en model helst for to. Der er også modeller for mange mennesker, soler sig i familien (familie mexicanske hængekøje på hamaxicain.com til 89 euro)!

Med eller uden støtte

Den konventionelle hængekøje er et klæde eller et net udspændt mellem to ankerpunkter, til at hænge mellem de to aksler, to sidevægge, to bjælker eller at suspendere på et træ eller metal support (metal hængekøje støtte på Castorama 130 euro). Praktisk, Natur og Discoveries tilbyder et kit til ophængning af hængekøje, komplet med krog-system, stifter og karabinhager (22.90 euro).

Til hver sin hængekøje!

Den hængekøje Stolen fås i version, med et enkelt fastgørelsespunkt (stol Tinga hamac.fr omkring 65 euro) eller ultralette rejse hængekøje Version (model udendørs på casedesiles.com til 31,65 euro). Spædbørn har også deres hængekøje! Deres ryg er let buet, som i livmoderen af ​​deres mor og de elsker det (Koala hængekøje på marche-equitable.com til 69.90 euro).

2205490 3075692
© Wave Hængekøje

Hvad emne?

De fleste hængekøjer er lavet af bomuld. Du vil finde det meste økologisk bomuld modeller, især i Natur og opdagelser, men også den side af Botanica mærker, Amazonas og La Siesta (Amazonas hængekøje til 27,90 euro og 59,90 euro på La Siesta på delamaison.fr). Der er også de luftige mesh hængekøjer til varme sommerdage (79.90 euro modeller le-jardin-de-catherine.com). I §, vil du bukke under for fristelsen til en hængekøje så eksotisk vævet bambus (135 euro).

Designet hængekøje

En simpel hængende klud? Ikke rigtig for designere, der genopfinder hængekøje og bliver til designobjekter. På den side af Fatboy mærke Headdemock hængekøje kommer i prangende farver og polyester materiale sikrer bekvem rengøring. Hans madras er polstret til en meget mærkbar komfort og det kan understøtte op til tre personer! XXL i Leaf også med et kompositmateriale meget hængekøje design, der giver maksimal fleksibilitet for brugeren. Hos Royal Botania, vi tør overskydende med Wave hængekøje med en skal til beskyttelse mod solen (i lille foto).

Hvis du stadig leder efter en hængekøje, opdager vores udvalg af hængekøjer på Deco.fr. butik