Introduktion til&# 039; blomsterkunst

Mors dag kaster os atter i eufori af blomster og buketter. For dem, der har besluttet at gå i fuldstændig autonomi uden at gå gennem blomsten boksen, næsten, det er mulighed for at blive uovervindelig i blomsterkunst! Programmet omfatter en lille indledende lektion i 5 fejl ikke at gøre det her.

Ved valget blomster

Det er rigtigt, der landede i blomsterbutik på hjørnet, er vi fristet til at blande alle former for blomster, som vi kan lide. Fangsten er, at det er langt fra anbefales. Fordi den grundlæggende regel for en harmonisk buket er begrænset til 1, 2 eller 3 maksimale sorter. Omvendt begive sig ind i en vifte af forskellige og varierede blomster kun skaber en visuel fornemmelse uoverensstemmelse! Vores råd: starte med at definere stilen af ​​buketten for at undgå spredning dig med at vælge blomster. Fordi alt efter om romantisk, chik, land, sommer, vil foretrukne sorter ikke være det samme ...

I antallet af farver

De tre regel gælder både blomsterkunst dekoration. Så hvis blomsten sorter af den samme flok ikke må overstige antallet tre, det er det samme for antallet af farver at vælge imellem. Derved undgås at pakke til en flerfarvet diagram. Og hvis monokrom er ikke den ønskede stil, kan du altid spille kontrasten ved at vedtage en pastel nuance, en anden og en tredje neutral stærkere. Ved at nedbryde en enkelt farve som den gyldne regel, fungerer det også! Da vi taler om tal, skal det samlede blomsten være mærkeligt at fremme asymmetrisk arrangement og derfor mere harmonisk.

Under de valgte farver

Sproget af blomster, det fortæller dig noget? Denne regel, at hver blomst er forbundet med en specifik symbolsk: glæde, optimisme, sorg, venskab ... De vigtigste fejl for at undgå? Giv gule roser til hans eller hendes elskede, fordi de er synonym med utroskab eller endda blomster i mørke røde toner mere minder om jalousi, at lidenskab. Ingen spørgsmål ud af en mørk lilla buket uden for en begravelse!

I fordelingen af ​​blomster

En smuk buket kan ikke tåle at blive samlet i hast. Der er brug for den twist. Det betyder, at vi samle blomsterne én efter én diagonalt, tager sig til at sprede farverne. Massen er således mere homogen og harmonisk!

Ved valget vasen

Beholderen af ​​flok, det er ligesom gaven wrap en gave. Dette er ikke det vigtigste element, men hvis vi vælger det onde, bliver han den generelle effekt! undgår også at iscenesætte sammensætningen i en for lille eller for stor vase. Hvad det kræver er at vælge en, der er en tredjedel af størrelsen af ​​buketten, både højde og længde, hvis det er stort!

Video: hvordan man laver en rund buket?