Hav det sjovt med de forskellige grunde

Skjul dig selv fra nysgerrige blikke ved at klæde dine vinduer med nye elektrostatiske sejl "Backlight" i Cocobohème mærke. Enkel at bruge, de giver dig mulighed for at se uden at blive set!

Altid låner poesi, Cocobohème mærke netop lanceret en ny kollektion af glas til dekorationer. Originaler og praksis, nye elektrostatiske sejl for at installere uden lim, gør det muligt at skjule fra nysgerrige blikke, mens dekorere dit hjem. Flytbare og genbruges, de passer til alle glas holdere, plexiglas eller spejl. Så du kan sætte din "Baggrundslys" indstillingen på vinduerne i køkkenet, men også i badeværelset på væggene i bruseren eller bare en gennemsigtig partition bare for et dekorativt touch.

Sejl elektrostatiske Contrejour
© CocobohemeSon ansøgning er meget enkel,
simpelthen fugte glasset, spørger indretningen jagter bobler med en svaber og alt er gjort! Og i henhold til dine ønsker og dit område for at skjule, have det sjovt med de forskellige grunde. Store blomster og guldsmede på klar, sandblæst eller tilsløre glas, tilføjer et strejf af fantasi til dit hjem. Forvente at 31,25 euro begge boards 47.5 af 66 cm.