For at gemme alt med smag!

Som praktisk så smuk, bokse er vores nye allierede deco. Manipuleret træ, pap eller metal, de er prydet med motiver endnu mere original og stadig mest populære farver. Nem trække dem ind i vores interiør uden dem betegne et sekund! Spurgte i et bibliotek, på en buffet eller på natbordet, de tillader os mere og mere til at gemme noget liggende her og der. Hurtigt, ønsker vi vores deco box!

Square, rektangulær, rund ... med farverige mønstre, grafiske print eller plain, kasserne have det sjovt med alle de indretning tendenser. Det er helt sikkert, hvorfor hun havde alle argumenterne for os at knække! I et barns værelse, foreslår vi modeller hyper farvede felter og sjove figurer at friste dine små bidder til at gemme deres legetøj uden at skulle spørge. I en af ​​de største, vi vedtager temmelig kvindelige bokse til opbevaring af flasker med parfume eller smykker. I stuen, man vender sig til de grafiske bokse i sort og hvid eller pastelfarver. Installeret på skænken, en hylde eller på sofabordet, de er sande mere indretning!

markeringsbokse deco

1. sæt af 3 grafik kasser House Doctor, € 17,50 i Twicy / 2. KVITTRA kasse med låg, 5,99 € Ikea / 3. sæt af 2 trykte kasser House Doctor, 36 € i Twicy / 4 . metallet opbevaringskasse Seletti Pantone, 17,90 € i Decoclico / 5. trekanter kasse med rum, € 15,90 på Atomic Soda / 6. kasser Spires Ferm Living € 22 på Made in design