Advarsel det svier!

Du originalitet tørstig og ønsker at skabe en sjov atmosfære blandet med humor? Intet er lettere! Du skal blot vedtage overskæg mønster, så sjovt som skæv og dristig en deco hår.

Moustache eksponeres væg

Vi begynder vores rundtur i horisonten deco, sjov og quirky med denne lé tapet print, der blander stil. På en elegant ultra grafisk blå baggrund, delikat sublime gevirer tegne en diskret hvid overskæg. Ideel til twister sober atmosfære og give pep til dit hjem, vi tør lé dette tapet i dag!

Lev papirer Ninon
© Lev papirer Ninon

Foto kredit: Lev Papers Ninon

Den overskæg spiller kortet for humor

Så sjovt som offset, overskæg spiller kortet for humor. Ligesom denne smukke metalplade, dekoreret med en meget morsom citat: Kys mig lige under min overskæg! Hvad et smil og skabe en fornemmelse god atmosfære. Og deco til en garanteret effekt, er du velkommen til at akkumulere forskellige størrelser af plader og farver.

AM PM overskæg plade
© AM PM

Foto kredit: AM PM

De overskæg Motivet kjoler puder

Ud over at klæde vores vægge, overskæg motiv pryder også de pyntegenstande af hverdagen. Smuk eksempel med disse smukke puder, at funktionen flere typer af overskæg. Mellem fint superhelt overskæg, overskæg bedstefar at svier mere busket overskæg og godt designet til urban cowboy, der er noget for enhver smag!

pude overskæg prikken over kagen
© prikken over kagenoverskæg hynder Made.com
© Made.com

Foto: Prikken over kage / Made.com

moustached bøjler

Sidste hjerte for disse usædvanlige bøjler! Svarende til bittesmå whiskers høje i farven, disse bøjler bringe strejf af sjov, der manglede i indretningen af ​​rummet af dine små.

moustache bøjler Redoute
© La Redoute

Foto kredit: La Redoute