blød og let stemning i ethvert rum

Tidligere pegede fordi alt for tæt i forhold til tonen, ægteskab beige og hvid impuls bølge af friskhed ind i vores hjem. En lysstyrke og blødhed blanding, der giver en raffineret og forfriskende atmosfære samtidig med at den økologiske og naturlige tendens. Du kan bruge disse nuancer ved at kombinere materialer som hør og bomuld, Jute eller sæk, men også den rå teak og mango eller drivtømmer og bark. Skal denne sommer, den hvide blanding med beige for en chik og cool atmosfære!

Hvid og beige: naturlig og frisk

Kombinationen af ​​hvid og beige, er det sommer atmosfære par excellence! En frisk, naturlig forening, der sparer frisk lysstyrke. Ud over, hvad kunne være enklere og koste en tikkende at give en stue en natur og fritid stil. farve side er oppe på modsatte toner som Jardin d'Ulysse ved at kombinere en meget ren hvid og beige strøm til hør, eller nuancer tæt som Zara Home, som accepterer dens rækkevidde deco bløde og afslappende toner. Udbredte og faldt i alle deres nuancer, hvid og beige udsender lysstyrke og giver et frimærke og en diskret charme. Den gustaviansk stil, for eksempel, som kommer fra Holland, kommer til udtryk i møblerne endnu kolde toner (beige og hvid patina), men skabe en blød og rolig atmosfære. Materiale side, når man tænker hvid og beige, menes det, bomuld og hør, og selv økologiske tekstiler. Ved at associere naturlige og sommer materialer som drivtømmer eller mango, sand og småsten, er nedsænket i

Deco Idéer tabel omkring beige og hvid

Tag en slags Ikea træbord. Sand det, hvis det er lakeret og skate-hvid (Liberon maling). Du kan også oprette en bordløber ved at trække i midten af ​​det en lang rektangel, som du vil male i beige. Match 4 eller 6 stole, som du vil skifte grunde, prikker og striber og farver, hvid og beige kursus.

Sæt dit bord ved at køre en linned bordløber på en hvid dug (World House eller §). Foretag en opsats ved at udfylde gennemsigtige vaser (Casa) af sand og småsten, bruge pinde eller kanel til en dør knive, og surround-fods glas og jute reb flasker. Tilføj nogle beige og hvide vaser (Celiflo Design)