Alt til&# 039; dit barns fødselsdag på&# 039; teatime

De taler om det en måned før og tælle dage og nætter, at de bliver nødt til at vente igen og igen. Sure, fejre endnu et år hos børn er langt fra trivielt. Tilstrækkelig grund til at forberede en dekorativ smag magi. På menuen: farver, sjovt tilbehør og godbidder ...

Se videoen:

En særlig borddekoration fødselsdagsfest

Steps:

Til at dit barns øjne funkle på hans fødselsdag, vi stemme for en total makeover af spisestuen under tegnet af partiet!

Start først ved hængende fra loftet nogle farverige lanterner til at bryde højden af ​​rummet. Derefter placere et lille bord i midten af ​​rummet stadig i selve tanken om en dekoration er tilpasset til højden af ​​børn.

Fantasy kan derefter foretage sin indgang: en kæmpe beholder fyldt med popcorn, en buket af balloner runde eller hjerteformet rundt om bordet, og over det, glas og bestik i farver valgt frisk tærte.

Og det er ikke færdigt. For at oprette en overraskelse for 16 timer, hvorfor ikke installere plader på gulvet i stedet for på bordet for en effekt "inde i picnic"?

Mangler de sidste touch, nogle part tilbehør: cocktail spyd, fløjter uden forlegenhed, dekorative guirlander ... Velkommen til en verden af ​​festlige børnefødselsdage!

Et andet plus Deco:

Hvem siger siger smager sødt måltid! Så vær kreativ at iscenesætte de delikatesser ved at kalde f.eks spyd skumfiduser, skabe karakterer slik eller placering skåle fyldt med smarties.

Shopping:

Fingerdukker Titta Folk IKEA

farve box Mala IKEA

Bagning Kit 7 stykker DUKTIG IKEA

Svit dækket, IKEA

Tæppe Balou NR

Styling og instrueret af Véronique Antelme-Rambaldi