Andre store byer har allerede deres hjemmeside

Fra den 5. december vil byen Paris lancere sin første online butik. De fleste parisiske konceptbutikker på nettet vil samle næsten 250 referencer. En god gave idé i perspektiv og i stedet velkommen i denne ferie sæson.

Hvert år tiltrækker millioner af turister, byen Paris aldrig ophører med at blive bemærket. Denne gang er det på 5 december er til hensigt at illustrere på lærred ved at lancere sin nye hjemmeside. Det vil være muligt at købe souvenirs vedrørende helliget mode, hjem og offentlige institutioner. En forholdsvis lang række genstande, undertiden eksklusive, såsom Mariage Frères te vækker ikoniske byens gader, eller træbåde fremstillet i Storbritannien, at børn vokser i bassinerne i byens haver.

Andre store byer har allerede deres hjemmeside. New York, Amsterdam, Dublin har længe været engageret i værdiansættelsen dematerialiserede deres aktiver ved at sælge fysiske butikker eller online. Det var tid til den anden mest besøgte by i verden til at følge deres eksempel. Fås i 6 sprog, vil forsyningen vokse med tiden. Så udnævnelsen foretages, din mus!

Den gode nyhed: efter dit første køb, når du åbner din konto, er 10% tilbydes på alle produkter.

Hjemmeside: www.boutique.paris.fr