En ung kreativ og fed designer i spidsen for Habitat

Thierry Sonalier, formand for Habitat lærer udsmykning, valgte at stole den unge franske designer Pierre Favresse ved at engagere som kunstnerisk leder. Det vil inspirere og vinde kreativitet unge, der vil fremme mærkets image. Tilbage på kursus for en lovende designer.

Hvem er Pierre Favresse?

Pierre Favresse er en fransk designer født i 1979 i St. Nazaire. Denne blanket successivt Ecole Boulle, hvor han opnår dermed en DMA snedkerarbejde og intarsia, og National School of Decorative Arts i Paris, hvor han dimitterede i Arts Deco. Han grundlagde sit eget studie i 2010 efter fem års samarbejde med Mathieu Lehanneur som designer og agentur direktør.

Hvad der begyndte Pierre Favresse

På 32, blev denne kandidat bemærket af hans klasser på Mathieu Lehanneur, derefter ved at vinde Cinna "talentspejder" i 2008. Nu solo, han var en af ​​de mest fremtrædende i udstillingen New Wave i søgelyset af Cédric Morisset, der mødte den unge franske vagt i april sidste år i Milano.

Arbejdet i Pierre Favresse

Hans design er kendetegnet ved økonomien i midler tendens til lethed og balance særlig tæt på hans hjerte. Designeren er meget opmærksomme på detaljer, enkelthed. Det udvikler sine projekter gennem en proces, der bygger på den udpegede materiale, dets økonomi og dets formatering.

Den bestseller Pierre Favresse:

Lampen "langt". Det var hende, der hjalp ham til at blive bemærket i konkurrencen Cinna Afslørende Talent. Den er tegnet som en grund projektor er enkel og effektiv. Det udmærker sig ved brug af materialer, der udgør, som lyskilde og plast yngre generation plantebaseret, der garanterer en reduktion af det økologiske fodaftryk fra fremstilling til genanvendelse ved slutningen af ​​livet.

Pierre Favresse 3 datoer:

2012 : Han vandt Ny Designer Award 2012 tildeles af Elle Deco Storbritannien.

2008 : Konkurrence Vinder "Cinna talentspejder."

2005 : Det kommer ind i det organ, Mathieu Lehanneur

For mere information om Pierre Favresse og hans kreationer, besøge den officielle hjemmeside : www.pierrefavresse.com