Ægte signatur parisisk bistro

Den rattan stol i huset Drucker, opkaldt efter sit ophav, har gjort sit ry i verden af ​​caféer og restauranter siden slutningen af ​​det nittende århundrede. I år er hun at få en makeover og kom ind i stuen. Med Left Bank og Fouquets to modeller Drucker stole revisited én af den kreative øje Andrée Putman og den anden af ​​den banebrydende koncept butik Tak.

Rattan struktur og seler Rislan

Dette er den klassiske terrasser af parisiske brasserier. Arvet fra Louis Philippe stil, Drucker stol og rattan seler er en del af parisisk stil fra slutningen af ​​det nittende århundrede. Med en palet af mere end 100 vævning og 30 farver at vælge imellem, hvert mærke har sin unikke model af stolen, Fouquet 's på Café de Flore gennem Closerie des Lilas.

Ekstremt vejr resistente, er disse stole lavet i hånden og tilpasset af et materiale polymer Rislan af navngivne anlæg. Rigtig guldsmedearbejde, hver stol kræver cirka 15 timers arbejde! Det var ikke uden megen interesse for enkeltpersoner!

Stolen Rattan Drucker revisited

I marts 2009, det koncept butik tendens kapital Tak, moderniseret model "Fouquet 's" faldende i de 6 pastelfarver meget mere strøm.

Men den store nyhed i dette efterår er oprettelsen af ​​en ny stol, "Left Bank", udelukkende for enkeltpersoner. Den designeuse Andrée Putman leveret til dato dette ikon for parisiske cafeer, hvilket bringer i denne traditionelle verden en mere moderne vision. Den nye sukkerrør (eller vævning) specielt designet til denne model giver mulighed nye harmonier af farver at vælge imellem. For dig at personliggøre din stol ved at vælge op til tre af dine yndlingsfarver!

Eventuelle takers: Stolen "Left Bank" vil officielt indtaste den nye kollektion i slutningen af ​​året. Men du kan allerede få den "smugkig" på anmodning direkte til fabrikken House Drucker. For den nysgerrige, besøger fabrikken til Gilocourt (60) er mulige på forespørgsel også, hvis de ønsker at opdage hemmelighederne af arbejdet i vævning ...

www.drucker.fr